Σάββατο 9 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνάντηση για τα τιμολόγια της ΔΕΗ

Συνάντηση ανάμεσα στη ΓΣΕΕ, τη ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ και τη διοίκηση της ΔΕΗ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 του Μάρτη,σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική της επιχείρησης, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων λόγω του μεγέθους του "χαρατσιού" των καταναλωτών. Στο μεταξύ το υπουργείο Ανάπτυξης, σε ανακοίνωσή του, χαρακτηρίζει ανεπίτρεπτη την "εκστρατεία ενάντια στη ΔΕΗ" και "αναγνωρίζει ότι, παρά τις όποιες καλές προθέσεις, δημιουργήθηκαν ορισμένα προβλήματα, τα οποία και θα αντιμετωπιστούν".

Η απόφαση της ΔΕΗ, για τις "υπέρογκες αυξήσεις στην τιμή κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος", "δημιουργεί σοβαρά προβλήματα και επιβαρύνει τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα", τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ.

Με ανάλογη ανακοίνωσή του, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας καταγγέλλει "την άδικη κοστολόγηση του ηλεκτρικού ρεύματος για τους οικιακούς καταναλωτές που αποκαλύφθηκε μέσω των πρόσφατων λογαριασμών της ΔΕΗ". Το ΕΚΑ τονίζει ότι "η αναθεώρηση των τιμολογίων της ΔΕΗ είναι φανερό ότι είναι επιβεβλημένη για λόγους στοιχειώδους κοινωνικής ευαισθησίας, αλλά και ρεαλισμού".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ