Παρασκευή 15 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στο ντέρμπι κρίνεται ο... Περσίας

Παρέλαση ονομάτων ξένων προπονητών που φέρονται σαν αντικαταστάτες

Η προπονητολογία στον Ολυμπιακό δίνει και παίρνει τις τελευταίες μέρες. Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί σαν αντικαταστάτες του Τάκη Περσία, που μάλλον μετράει μέρες στο λιμάνι. Καθοριστικό θα είναι σίγουρα το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ στο Φάληρο, όπου ουσιαστικά κρίνεται η φετινή χρονιά για τους ερυθρόλευκους. Μπορεί ο Περσίας να δηλώνει ότι τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμη μαθηματικά, όμως δε φαίνεται να... πείθει τον πρόεδρο Σωκράτη Κόκκαλη που ήδη έχει ξεκινήσει ενέργειες για το κλείσιμο νέου προπονητή. Στο τραπέζι έχουν πέσει ήδη τα ονόματα του Ρουμάνου ομοσπονδιακού τεχνικού Αντζελ Ιορντανέσκου, του Σέρβου Ντράγκαν Στεπάνοβιτς της Μπιλμπάο αλλά και του Γερμανού Ρίμπεκ.

Στο μεταξύ η ζήτηση για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ παρουσιάζει μικρή κίνηση κάτι που σημαίνει ότι το Καραϊσκάκη δύσκολα θα γεμίσει. Στην Ενωση δόθηκαν 7.000 εισιτήρια στις θύρες 12-13-14. Αγωνιστικά, εκτός του τιμωρημένου Γιουσκόβιακ, εκτός ομάδας θα είναι και ο Νίκος Νταμπίζας που είναι στρατευμένος. Τη θέση του στην άμυνα θα καλύψει ένας εκ των Ιωαννίδη, Αμανατίδη με επικρατέστερο τον πρώτο.

Χτες η ΦΙΦΑ με φαξ που έστειλε στην Πειραϊκή ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι η Χιχόν είναι υποχρεωμένη να καταβάλει σε ένα μήνα από τώρα 250.000 δολάρια για τη μεταγραφή του Ρασίντ Γεκινί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ