Σάββατο 16 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικά δρώμενα

"Τριάντα τρία ερωτεύσιμα χρόνια", ονομάζεται η συναυλία του γνωστού κιθαριστικού ντουέτου Λίζα Ζώη - Ευάγγελος Ασημακόπουλος,τη Δευτέρα, (8.30μμ), στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Καισαριανής. Με αυτή ολοκληρώνονται οι κιθαριστικές εκδηλώσεις, που διοργάνωσε η Στέγη Καλών Τεχνών και Γραμμάτων του ΥΠΠΟ σε συνεργασία με το Αιολικό Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καισαριανής. Ο τίτλος της συναυλίας υπενθυμίσει τα τριάντα τρία χρόνια δημιουργικής καλλιτεχνικής καριέρας των δύο κιθαριστών, που θα ερμηνεύσουν έργα Σκαρλάτι, Γκρανάντος, Μορέλ, Αντωνίου, Τενίδη κ.ά.

Στον ίδιο χώρο την ερχόμενη Τρίτη, (8.30μμ), θα πραγματοποιηθεί στρογγυλό τραπέζι με θέμα "Κιθάρα: παρελθόν, παρόν, διάρκεια...".

Σήμερα, εξάλλου (8.30μμ) στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Δρώμενα '96 - Μήνας Μουσικής", που οργανώνει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στο Αθηναϊκό Δημοτικό Θέατρο (Τιμοκρέοντος 6Α, Αγ. Σώστης), η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων θα δώσει συναυλία με σολίστ τον τενόρο Κωνσταντίνο Παλιατσάρα και την πιανίστα Εφη Αγραφιώτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ