Τρίτη 19 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Φαβορί Ιορντανέσκου, Στεπάνοβιτς

Εμειναν ελεύθεροι από Εθνική Ρουμανίας και Ατλέτικο Μπιλμπάο

Ενας εκ των Αντζελ Ιορντανέσκου και Ντράγκαν Στεπάνοβιτς είναι τα πρώτα φαβορί να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Οι χτεσινές θεαματικές εξελίξεις δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Κατ' αρχήν, από το Βουκουρέστι έγινε γνωστό ότι ο Ιορντανέσκου, ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ρουμανίας, υπέβαλε την παραίτησή του γιατί είχε επισημάνει στους υπεύθυνους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας το φαινόμενο "στημένων" αγώνων χωρίς αυτοί να πάρουν ανάλογα μέτρα...

Οσον αφορά τη δεύτερη περίπτωση, που είχε προταθεί στον Ολυμπιακό, τον Σέρβο Ντράγκαν Στεπάνοβιτς, απολύθηκε χτες από την τεχνική ηγεσία της ισπανικής Ατλέτικο Μπιλμπάο.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ έχουν βολιδοσκοπήσει ήδη τον Ιορντανέκου, που δεν είχε αντίρρηση να έρθει στην Ελλάδα. Αλλωστε, μην ξεχνάμε ότι ο κόουτς γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα και γλώσσα από τη θητεία του στον ΟΦΗ ως ποδοσφαιριστής. Ο Ρουμάνος σίγουρα έχει το προβάδισμα, όμως και ο Στεπάνοβιτς είναι εναλλακτική επιλογή.

Από τη χτεσινή προπόνηση απουσίασαν ο Βασίλης Καραπιάλης που έχει θλάση στον ώμο, καθώς και ο Γιώργος Σκαρτάδος που έχει κάκωση μηνίσκου και σήμερα θα φανεί από την εξέταση του γιατρού Χρήστου Δάρρα η σοβαρότητα της κατάστασης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ