Σάββατο 23 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Επιμένει σε βαλκανική λύση

Μπόνεφ και Οσιμ "βλέπει" τώρα ο Ολυμπιακός

Υστερα από την απόφαση τον Ανχελ Ιορντανέσκου να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ρουμανίας, ο Ολυμπιακός στρέφεται σε δυο γνωστούς στη χώρα μας για να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας από τη νέα σεζόν. Πρόκειται για τον Ιβιτσα Οσιμ και τον Κρίστο Μπόνεφ που δουλεύουν αντίστοιχα στην Αυστριακή Στουρμ Γκρατς και την Κυπριακή ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές και οι δυο κόουτς έχουν έρθει σε τηλεφωνική επαφή με ανθρώπους της ΠΑΕ και κατ' αρχήν έχουν εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψουν στην Ελλάδα και το λιμάνι. Πρώτο φαβορί είναι ο Βούλγαρος, αφού ο Οσιμ έχει διαβεβαιώσει προφορικά την τωρινή του ομάδα ότι έχει τον πρώτο λόγο στην ανανέωση της συνεργασίας τους. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο λόγος του Βόσνιου προπονητή είναι ανώτερος και από... συμβόλαιο.

Ο Ηλίας Σαπάνης διεκδικεί μια θέση στην αρχική 11άδα του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με τον Ιωνικό στη Νεάπολη. Ο νεαρός επιθετικός που είχε καλή παρουσία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, θα "παλέψει" επί ίσοις όροις με τον Αλέξη Αλεξανδρή για το ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Ιλια Ιβιτς στην επίθεση. Ο Τάκης Περσίας κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή θα πάρει την οριστική του απόφαση.

Ο Αντρέι Γιουσκόβιακ εκτός απροόπτου θα είναι παίκτης της Γκλάντμπαχ μετά της 30 Απρίλη, Χθες με έγγραφο της στην ΕΠΟ η αντίστοιχη ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γερμανίας ζήτησε να τον βάλει στους υπό μεταγραφή παίκτες...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ