Σάββατο 23 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Ηταν κάποτε ένα ντέρμπι

Προσοχή συστήνει ο Μπάγεβιτς απέναντι στον πληγωμένο ΠΑΟΚ που θα παίξει με νέους

Ο αετός "πεθαίνει" στο γήπεδο! Η παράφραση του γνωστού λαϊκού τραγουδιού ταιριάζει γάντι στη σύγκρουση... δικεφάλων σήμερα στο "Νίκος Γκούμας". ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για διαφορετικούς λόγους ψάχνουν την επιτυχία. Αλλες εποχές θα ήταν ισοδύναμο ντέρμπι. Φέτος όμως... Οι Αθηναίοι όπως πάντα τα τελευταία χρόνια είναι μέσα στον τίτλο. Οι Σαλονικιοί παλεύουν για τη σωτηρία τους!

Οι γηπεδούχοι σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ντούσαν Μπάγεβιτς αντιμετωπίζουν το ματς σαν ένα κλασικό ντέρμπι: "Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην είναι αυτός του πρόσφατου παρελθόντος, όμως δεν παύει να είναι μια μεγάλη ομάδα. Αν δεν αγωνιστούμε σοβαρά και πειθαρχημένα δεν έχουμε τύχη να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο αντίπαλος καίγεται για βαθμούς αφού βρίσκεται σε άσχημη βαθμολογική κατάσταση". Απόντες από την Ενωση θα είναι οι τιμωρημένοι Μανωλάς και Κασάπης που αποβλήθηκαν στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Τη θέση του λίμπερο "φλερτάρουν" οι Βλάχος και Σαμπανάτζοβιτς, ενώ στη θέση του Κασάπη θα παίξει ο Μπορμπόκης. Πιθανή 11άδα για την ΑΕΚ: Ατματζίδης, Μπορμπόκης, Κωστένογλου, Βλάχος, Σαμπανάτζοβιτς, Κωστής, Κετσπάγια, Μαλαδένης, Τσάρτας, Μπατίστα, Σαβέβσκι.

Με νέο αίμα ο ΠΑΟΚ

"Τόπο στα νιάτα". Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός του δικεφάλου του βορρά Μιχάλης Μπέλλης, τονίζει: "Ολη την εβδομάδα προσπαθήσαμε να ανασυνταχθούμε ψυχικά και σωματικά μετά τις αποτυχίες από Ηρακλή και Απόλλωνα. Στόχος μας είναι μια αξιοπρεπής εμφάνιση. Αγωνιζόμαστε κόντρα στην πλέον φορμαρισμένη ομάδα της Ελλάδας. Θα ρισκάρω με νέους παίκτες αν και γνωρίζω ότι το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο για να βγάλουμε συμπεράσματα". Ετσι από την αρχή θα ξεκινήσει ο 22χρονος Δανός Γιόχανσεν που ίσως η απόδοσή του κρίνει την παραμονή του στον ΠΑΟΚ και τη νέα περίοδο. Στην 16άδα θα συμπεριληφθεί και ο 18χρονος αμυντικός ημιεπαγγελματίας Κουμαρόπουλος.

Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Τσαλουχίδης, Αλεξίου και Ζαγοράκης και ο τιμωρημένος Παναγιωτίδης. Ετσι εκτός απροόπτου ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει με τους: Μιχόπουλο, Γιουκούδη, Βολτέζο, Ζαφειρίου, Χάβο, Βαν Χαμ, Αναστασιάδη, Ζουμπούλη, Καπετανόπουλο, Τουρσουνίδη, Γιόχανσεν. Ο αγώνας αρχίζει στις 5μμ και θα μεταδοθεί ζωντανά από το καλωδιακό κανάλι ΦΙΛΜΝΕΤ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Κυριακή κοντή γιορτή (1997-05-11 00:00:00.0)
Πέφτουν οι τόνοι (1997-02-15 00:00:00.0)
Κόντρα στο... Καραϊσκάκη (1996-11-24 00:00:00.0)
Από τα σαλόνια στα... αλώνια (1996-04-07 00:00:00.0)
Το φαβορί και τα αουτσάιντερ (1996-02-28 00:00:00.0)
Υπόσχονται σούπερ θέαμα (1996-01-31 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ