Κυριακή 24 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Κόντρα στο... Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αρη με στόχο να σταματήσει την κακοδαιμονία στην έδρα του. Εύκολο απόγευμα για ΑΕΚ με Εδεσσα

Με στόχο να σπάσει την... κακοδαιμονία του Σταδίου Καραϊσκάκη ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει σήμερα τον Αρη στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι αποφασισμένη να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού των ερυθρολεύκων: "Δεν έχουμε άλλα περιθώρια για απώλειες στο Φάληρο. Πάντως για να φτάσουμε στην επικράτηση πρέπει να αγωνιστούμε σοβαρά και πειθαρχημένα". Οσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα η επιστροφή του Σαμπανάτζοβιτς είναι αναμφίβολα σημαντική για τη μεσαία γραμμή. Ετσι εκτός απροόπτου οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν το ματς με τους: Ελευθερόπουλο, Βαρεσάνοβιτς, Καραταϊδη, Νταμπίζα, Σαμπανάτζοβιτς, Γεωργάτο, Γκώνια, Αλεξανδρή, Γιαννακόπουλο ή Κακλαμάνο, Ιβιτς και Τζόρτζεβιτς. Στην αντίπερα όχθη ο Σταύρος Διαμαντόπουλος θα προσπαθήσει να πάρει μια... άτυπη ρεβάνς κόντρα στην παλιά του ομάδα. Ασφαλώς δύσκολο το έργο τόσο του ίδιου όσο και παικτών του. Το ματς του Φαλήρου θα αρχίσει στις 6μμ (ΦΙΛΜΝΕΤ).

Η ΑΕΚ στο "Νίκος Γκούμας" θέλει να επιστρέψει και πάλι στις νίκες όπως υποστηρίζει και ο Πέτρος Ραβούσης: "Είναι μια καλή ευκαιρία να γυρίσουμε στις επιτυχίες. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον Εδεσσαϊκό παρ' ότι είναι σε αγωνιστική κρίση ως τώρα". Ο Ελληνας τεχνικός δε θα έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Μανωλά και Μπορμπόκη. Τις θέσεις θα καλύψουν οι Ντόμπος, Κοπιτσής ενώ μπορεί να υπάρξει και η έκπληξη Μαχαιρίδη. Οι υπόλοιποι εννιά για την Ενωση: Ατματζίδης, Κασάπης, Κωστένογλου, Βλάχος, Κετσπάγια, Σαβέβσκι, Μαλαδένης, Κωστής και Νικολαϊδης.

Στην Καλαμάτα ο ΟΦΗ (2.30μμ) δοκιμάζεται σε μια καυτή έδρα όπως αυτή της "μαύρης θύελλας". Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες όμως ο Ιωνικός αναμένεται να είναι σκληρό καρύδι. Ο Πανηλειακός του Βασίλη Δανιήλ θα υποδεχτεί τον Ηρακλή στον Πύργο, ενώ στη Ριζούπολη ο Απόλλωνας θα αγωνιστεί με την ουραγό Καστοριά. Ακόμα στο Βύρωνα ο Αθηναϊκός θα κοντραριστεί με την Καβάλα. Οι σημερινοί αγώνες αρχίζουν στις 3μμ. Η αγωνιστική κλείνει με το αυριανό ματς της Παναχαϊκής με την Ξάνθη που θα γίνει την ίδια ώρα (ΦΙΛΜΝΕΤ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ