Τετάρτη 27 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, καταγγέλλει η ΕΣΚ - ΔΕΗ, για "πυροσβεστική" λειτουργία στον αγώνα και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων της Επιχείρησης (σελίδα 12).

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ διαμαρτυρίας πραγματοποιούν, αύριο Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι, έξω από τον ΕΟΤ οι εργαζόμενοι του "Ξενία" Λαγονησίου, αντιδρώντας στην απραξία των υπευθύνων, που έχει οδηγήσει το ξενοδοχείο σε άσχημη κατάσταση και τους ίδιους σε απόγνωση (σελίδα 13).

ΚΑΠΟΤΕ,όταν τα σκουπίδια πνίξουν τα πάντα, τότε, ίσως, η κυβέρνηση να αποφασίσει για το πού θα γίνουν οι αναγκαίες εγκαταστάσεις για μια ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων (σελίδες 20 - 21).

ΕΠΙΜΕΝΕΙ καταστροφικά ο δήμαρχος Πειραιά και, παρά την ακύρωση των διαδικασιών της δημοπρασίας για την κατασκευή εμπορικού κέντρου σε χώρο πράσινου, ζητάει από το δημοτικό συμβούλιο να πάρει και πάλι απόφαση υπέρ του μπετόν (σελίδα 20).

ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ σήμερα στο Χαλάνδρι. Το απόγευμα κλείνουν την πλατεία Κέννεντυ και έπεται συνέχεια. Στόχος τους, να κρατήσουν την πόλη ανθρώπινη (σελίδα 20).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ