Πέμπτη 28 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ο ψεύτης κι ο κλέφτης...

Με ψευτιές, συκοφαντίες και αντικομμουνισμό, φίλοι των ΕΑΑΚ, προσπαθείτε να συσπειρωθείτε; Τι συμβαίνει, δεν έχετε τίποτα να σας εμπνεύσει εκτός από το αντι-ΚΚΕ μένος; Και αυτά τα ρηξικέλευθα, ριζοσπαστικά και αντικαπιταλιστικά πήγαν περίπατο;

Γιατί εμείς δεν είδαμε καμιά άλλη κεντρική ανακοίνωσή σας, εκτός από αυτή με τους 12 λόγους για να μην ψηφίσουν οι φοιτητές ΠΚΣ. Τι ανεξάρτητοι, είσαστε βρε παιδιά, αφού ετεροκαθορίζεστε και μάλιστα από το ΚΚΕ; Οσο για την ταξική συνέπεια και το αγωνιστικό ήθος του ΚΚΕ, αφήστε να το κρίνει η εργατική τάξη κι ο λαός μας, αυτοί που έχουν βάλει τους κομματικούς σας φορείς στον πέμπτο αστερίσκο. Το σωματείο του μετάλλου, όμως, τι θέλατε και μας το θυμίσατε; Γιατί την ώρα που οι εργάτες διαδήλωναν κατά χιλιάδες και συγκρούονταν με τα ΜΑΤ, σε μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων στον Πειραιά, το ΝΑΡ Πειραιά μοίραζε ανακοινώσεις που καλούσαν τους εργαζόμενους να ανατρέψουν τη διοίκηση του σωματείου τους και να εκλέξουν συντονιστικά (!).

Διασπαστές και υπονομευτές των αγώνων όχι μόνο του φοιτητικού, αλλά και του εργατικού κινήματος στις πιο κρίσιμες κόντρες του, αυτό το ρόλο διεκδικείτε. Γι' αυτό και στους εργάτες είσαστε ανύπαρκτοι. Μήπως θέλετε να θυμηθούμε κι άλλα (ας πούμε το ρόλο σας τις μέρες του Πολυτεχνείου).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ