Τρίτη 9 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
"Ιστορική" συνάντηση

Μουσική "ανάσταση" στο "Διογένης Παλλάς",στο οποίο από την Κυριακή του Πάσχα φιλοξενούνται για πρώτη φορά μαζί τρεις δημοφιλείς φωνές του λαϊκού τραγουδιού. Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης,ο Σταμάτης Κόκκοτας και ο Γιάννης Καλατζής,πλαισιωμένοι από γνωστούς τραγουδιστές, θα θυμίσουν "χρυσές" στιγμές της ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού.

Το πρόγραμμα, (εξάωρο), περιλαμβάνει τραγούδια των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Λοϊζου, Ξαρχάκου, Καλδάρα, Κουγιουμτζή, Ζαμπέτα κ. ά. "Συνυπεύθυνοι" για το πρόγραμμα, που θα διαρκέσει μέχρι τις 10 του Ιούνη, θα είναι επίσης οι Χρήστος Δάντης (για πρώτη φορά θα ερμηνεύσει ρεμπέτικα), Στέλλα Κονιτοπούλου, Ελίνα Κωνσταντοπούλου, Κατερίνα Τοπάζη, Φαίη Μάτσου, Αντώνης Ρέμμος και ο λυρικός τραγουδιστής Σταμάτης Μπερής.Σολίστ (μπουζούκι) θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος.

"Ευτυχισμένος" από τη συνάντηση καθώς δε θα είναι αναγκασμένος να τραγουδήσει "μετά από ένα κομφούζιο από τσιφτετέλια, αλλά δίπλα σε όμορφες φωνές, που έχουν ερμηνεύσει θαυμάσια έργα", ο Γρ. Μπιθικώτσης, απέδωσε την επανεμφάνισή του "στην αγάπη του κόσμου, που συνεχώς του το ζητούσε".

Η μουσική διεύθυνση είναι του Νίκου Κούρου, ενώ το σκηνικό, που εικονίζει το λιμάνι του Πειραιά, είναι του Αντώνη Χαλκιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ