Σάββατο 20 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Για νίκη στο ντέρμπι

Παρά τη διαφορά των επτά πόντων από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, το κυριακάτικο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ δε θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα για τον Ολυμπιακό. Το θετικό αποτέλεσμα στις μονομαχίες των "αιωνίων" αντιπάλων είναι θέμα γοήτρου (ανέκαθεν) αλλά και ουσίας.

Από τη μια πλευρά το μέλλον αρκετών στο "λιμάνι" αναμένεται πως θα κριθεί από την απόδοσή τους. Από την άλλη, σύμφωνα με τον Ιβιτς, οι "ερυθρόλευκοι" με νίκη αναπτερώνουν τις ελπίδες τους, αφού πλησιάζουν στους τέσσερις πόντους.

Ο Τ. Περσίας προβληματίζεται για την κάλυψη του κενού που δημιουργεί ηαπουσία του Καραπιάλη (6 κίτρινες). Αντικαταστάτης του μάλλον θα είναι ένας από τους Αλεξανδρή, Γεωργάτο. Τα ευχάριστα είναι η καλή κατάσταση του Κρεμενλίεφ και η επιστροφή του Γιουσκόβιακ. Οι "ερυθρόλευκοι" μετά τη σημερινή προπόνηση θα είναι ελεύθεροι. Επιστρέφουν στο γήπεδο τη Δευτέρα.

Στο μεταξύ χτες ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σ. Κόκκαλης δήλωσε σε εκδήλωσε συνδέσμου στη Ν. Υόρκη ότι δεν έχει γίνει καμία επαφή με τον Μπάγεβιτς, όμως τόνισε πως αν θα μείνει ή όχι στην ΑΕΚ είναι καθαρά δικό του θέμα (σ. σ. του Μπάγεβιτς).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ