Πέμπτη 9 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ
Ηττα από Πορτογαλία
  • Εχασε 2 - 0 το συγκρότημα του Γ. Κεφαλίδη
  • Στο μικρό τελικό με το Ισραήλ, το ερχόμενο Σάββατο

Η εθνική ομάδα παίδων δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αφού έχασε χτες από την αντίστοιχη της Πορτογαλίας με 3 - 0. Ετσι θα διεκδικήσει την τρίτη θέση από το Ισραήλ (έχασε από τη Γαλλία 1 - 0) στο μικρό τελικό που θα γίνει το Σάββατο.

Το άγχος μάλλον "βάρυνε" τα πόδια των διεθνών, οι οποίοι δεν απέδωσαν όπως στους προηγούμενους αγώνες. Το 1 - 0 έγινε μόλις στο 2 από αμφισβητούμενο πέναλτι. Δέκα λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο Αντώνενας γιατί κατά την άποψη του διαιτητή χτύπησε αντίπαλο.

Στο 39 ο Πορτογάλος γκολκίπερ απέκρουσε πέναλτι του Βακουφτσή. Το 2 - 0 έγινε στο 55 και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 72. Θα πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχουν εντονότατα παράπονα από ελληνικής πλευράς για τη διαιτησία.

ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ: "Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για την ήττα παρότι θα μπορούσαμε να αναφερθούμε εκτενώς στη διαιτησία. Ηταν η χειρότερη απόδοση που είχαμε στα ως τώρα ματς. Η αποβολή του Αντώνενα και το χαμένο πέναλτι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Θα κυνηγήσουμε την τρίτη θέση με όλες τις δυνάμεις μας. Τα παιδιά την αξίζουν με το παραπάνω".

ΕΛΛΑΔΑ: Κεφαλάς, Βεκόπουλος, Ματσαγγός (55 Ροπόκης), Κυριαζής (62 Τάτσης), Νάστος, Αντώνενας, Περράκης (55 Δήμας), Βενέτης, Ταβλαρίδης, Γωνιωτάκης, Βακουφτσής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ