Πέμπτη 16 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
"Κρύφτηκε" ο Ιωαννίδης

Χωρίς την παρουσία του Γιάννη Ιωαννίδη έγινε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα. Ο "ξανθός" προτίμησε να στείλει τον συνονόματό του και βοηθό του, Γ. Ιωαννίδη, για να "πληροφορήσει" τους δημοσιογράφους ότι "χάσαμε και πάμε στο 5ο παιχνίδι" και να αποχωρήσει.

Ο Μάλκοβιτς δήλωσε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι από την ποιότητα του παιχνιδιού. "Οι παίκτες μου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αλλά παίξαμε χωρίς τρεις βασικούς. Τον Ουίλκινς, τον Κόρφα και τον Παταβούκα". Ομως, ο Σέρβος είχε παράπονα από τους Σοκ, Κούουσμα, Γιαννάκη, που "έκαναν σοβαρά λάθη. Ευτυχώς, είχαμε τον Βράνκοβιτς που ήταν σε μεγάλη μέρα. Στο α ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε 7 αιφνιδιασμούς που του έφτιαξε την ψυχολογία στο α ημίχρονο. Η ομάδα μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα. Εύχομαι το πέμπτο παιχνίδι να είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι".

Για το φλέγον θέμα του Ουίλκινς ο Μάλκοβιτς ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης αν δεν προπονηθεί μέχρι το Σάββατο δεν μπορεί να τον υπολογίζει. Από τη μεριά του ο Αμερικανός ενημέρωσε τον Σέρβο ότι δεν μπορεί να βοηθήσει. Σύμφωνα με τον Μάλκοβιτς, εκείνο που προέχει είναι η υγεία του παίκτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ