Παρασκευή 17 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ουστ και πάλι ουστ

Θρασύτατη και αποικιοκρατική μπορεί να χαρακτηριστεί, επιεικώς, η συμπεριφορά των εκπροσώπων της αμερικάνικης εταιρίας "Οριεντ Λάινς", ιδιοκτήτριας του κρουαζιερόπλοιου "Μάρκο Πόλο". Του σκάφους που με την ανοχή της ελληνικής κυβέρνησης παραβιάζει την ελληνική νομοθεσία και καταργεί στην πραγματικότητα το καμποτάζ.

Δε φτάνει λοιπόν που οι εν λόγω πειρατές των καιρών μας καταπατούν τους νόμους της χώρας μας, απειλούν κι από πάνω με παρέμβαση της αμερικάνικης κυβέρνησης, δηλώνοντας προκλητικά ότι θα συνεχίσουν απτόητοι στο ίδιο "βιολί" της κατάφωρης παραβίασης.

Από την τέτοιου είδους απαράδεκτη συμπεριφορά δεν ξέφυγαν ούτε οι Ελληνες δημοσιογράφοι, που ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγορήθηκαν ως νηστικοί που περίμεναν τους Αμερικανούς να τους ταϊσουν. "Δεν ενημερώσαμε ότι θα υπάρχει κοκτέιλ και μπουφές για να έρθουν περισσότεροι" (!) είπε ο θρασύτατος εκπρόσωπος της εταιρίας, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους.

Μετά τις αντιδράσεις αυτές, "ο εκπρόσωπος" ανακάλεσε, όμως είχε προλάβει να δείξει την αντίληψη των αφεντικών του για την μπανανία που απρόσκοπτα τους προσφέρει υπερκέρδη και για τους ιθαγενείς που θέλουν να τους βάλουν στο χέρι με τα... κεφτεδάκια τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ