Κυριακή 2 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
Εταιρεία δολοφόνων

Κύριε Διευθυντά,

Επανήλθε στην επικαιρότητα η εκατόμβη των αμάχων στον προσφυγικό καταυλισμό του ΟΗΕ στον Ν. Λίβανο, εξαιτίας της βιντεοταινίας, που αποδεικνύει ότι δεν επρόκειτο περί λάθους, όπως ισχυρίσθηκαν οι Εβραίοι, αλλά περί ωμής δολοφονικής ενέργειας. Μοιάζει δε να συνδυάζεται αριστοτεχνικά, με το άλλο εκείνο "λάθος" της σφαγής των αθώων Ελλήνων στην Αίγυπτο, που φαίνεται να έγινε την ίδια ακριβώς μέρα, για ν' αποτελέσει το ανήθικο ηθικό αντίβαρο, που θα διασκέδαζε την παγκόσμια κατακραυγή...

Αλλά, κι αν ακόμη δεν υπήρχε η συγκεκριμένη βιντεοταινία, για να επιβεβαιώσει τη δολοφονία, υπάρχει το... "Ολοκαύτωμα! " Η πασίγνωστη ταινία, που αναφέρεται στα δεινοπαθήματα των Εβραίων κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου, την οποία φροντίζουν να μας προβάλλουν ομοιόμορφα και στερεότυπα κάθε φορά, που θα διαπράξουν κάποια μεγάλη ατιμία. Γεγονός που δεν παρέλειψαν να κάμουν και στη συγκεκριμένη περίπτωση, στην προσπάθειά τους να απαλύνουν και με τον τρόπο αυτό, τη διεθνή αγανάκτηση... Στην πραγματικότητα όμως αυτό που πετυχαίνουν είναι να μας πείθουν ότι τα παθήματα του παρελθόντος δεν τους έγιναν μαθήματα. Αφού αποδεικνύονται, σε ορισμένες περιπτώσεις, "υιοί γεέννης διπλότεροι" των ναζιστών. Σε σημείο που να φαίνονται ότι προσβάλλουν ακόμη και τη μνήμη των νεκρών τους, οι οποίοι υπήρξαν θύματα ανάλογης συμπεριφοράς... Κι, ενώ συχνά παραπονούνται για τον αντισημιτισμό κάποιων ομάδωνη κάποιων λαών, γίνονται οι ίδιοι οι μεγαλύτεροι κατήγοροι και οι χειρότεροι εχθροί του εαυτού τους.

Γιατί, ενώ φαίνονται να μη λαθεύουν στους περίτεχνα συνδυασμένους δολοφονικούς σχεδιασμούς τους, λαθεύουν ανεπανόρθωτα στη διαμόρφωση της παγκόσμιας κοινής γνώμης. Η οποία πείθεται ολοένα και περισσότερο ότι ακόμη και οι στυγνότεροι και ειδεχθέστεροι εγκληματίες είναι αγγελούδια μπροστά σε κάποιους διαπρεπείς εκπροσώπους της εταιρίας δολοφόνων, που έχει δημιουργήσει η MADE IN USA Νέα Τάξη διεθνών εγκλημάτων.

Με τιμή

παπα - ΗΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ

Περιστέρι

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πλήρης συστράτευση εργοδοτών και ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης (2020-01-30 00:00:00.0)
Συντριπτικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν: Είναι εγκληματίες γιατί είναι ναζιστές! (2018-04-28 00:00:00.0)
Ολοκληρώθηκε η ανάγνωση των εγγράφων της δολοφονίας Φύσσα (2018-02-22 00:00:00.0)
Προσπάθεια ιστορικής δικαίωσης των ναζί (2012-05-23 00:00:00.0)
Ελιγμοί και ένταση της επιθετικότητας (2011-12-15 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (1998-10-18 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ