Τετάρτη 26 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στα υπ' όψιν ο Βόκολος

Εναλλακτική λύση, αν ναυαγήσει η περίπτωση Ομαρ Τετράτζε

Ο Λεωνίδας Βόκολος θα αποτελέσει την εναλλακτική λύση του Ολυμπιακού, στην περίπτωση που δε βρεθεί φόρμουλα, ώστε να αποκτηθεί ο Ομαρ Τετράτζε. Ο πρόεδρος της Αλάνια Βλαντικαφκάζ, όπου αγωνίζεται ο Ρώσος διεθνής, αναμένεται στην Αθήνα τις προσεχείς μέρες και θα έχει επαφές με τον διευθύνοντα σύμβουλο των ερυθρολεύκων Γιώργο Λούβαρη. Η περίπτωση της μετακίνησης του Τετράτζε παρουσιάζει δυσκολίες, αφού το κασέ του μετά το πολύ καλό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έκανε είναι υψηλό. Ετσι ο Βόκολος του Πανιωνίου, που χαίρει άκρας εκτιμήσεως του Ντούσαν Μπάγεβιτς, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να μετακομίσει από τη Νέα Σμύρνη στον Πειραιά.

Και τυπικά πλέον ο Αλέκος Κακλαμάνος επανεντάχθηκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Μετά από θητεία ενός χρόνου στον Αθηναϊκό, όπου είχε δοθεί δανεικός ο Ροδίτης επιθετικός, υπέγραψε χτες το νέο του συμβόλαιο στα γραφεία της ΠΑΕ.

Επίσης για 5 χρόνια θα είναι "ερυθρόλευκος" και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, που επέστρεψε στη ...βάση του από την Προοδευτική.

Αύριο θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ο νέος Ολυμπιακός του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Στις 7 το πρωί στο Γκολφ της Γλυφάδας είναι το ραντεβού παικτών και τεχνικής ηγεσίας. Το απόγευμα θα γίνει νέα προπόνηση στου Ρέντη κεκλεισμένων των θυρών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ