Τετάρτη 26 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Τουρνουά επιπέδου

Αναχωρεί αύριο για τη Γερμανία η Εθνική μας. Θα αγωνιστεί κόντρα σε Γιουγκοσλαβία, Λιθουανία και Γερμανία

Αναχωρεί αύριο για το Βερολίνο η Εθνική ομάδα ανδρών μπάσκετ προκειμένου να λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά που αρχίζει την Παρασκευή και ολοκληρώνεται την Κυριακή. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων είναι: Παρασκευή: 18.30 Ελλάδα - Γιουγκοσλαβία, 20.30: Γερμανία - Λιθουανία. Σάββατο: 15.00 Γερμανία - Ελλάδα, 17.00: Γιουγκοσλαβία - Λιθουανία. Κυριακή: 15.00 Γερμανία - Γιουγκοσλαβία, 17.00 Ελλάδα - Λιθουανία.

Η Αυστραλία αντίπαλος της Εθνικής μας στην Ολυμπιάδα της Ατλάντα νίκησε σε φιλικό ματς την Ιταλία στο Περθ με 105-91. Κορυφαίοι σκόρερ οι Χιλ 29, Γκέιτζ 26.

Στο μεταξύ μεθαύριο η Εθνική εφήβων αναχωρεί για την Τουρκία προκειμένου να πάρει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που γίνεται στην Κωνσταντινούπολη. Το συγκρότημα του Γιώργου Προεστού ξεκινάει τους αγώνες στις 30 του μήνα με αντίπαλο το Ισραήλ.

Φρατέλο, Μπράουν στην Ελλάδα

Μετά τον Πατ Ράιλι είναι η σειρά δύο επίσης φημισμένων προπονητών του ΝΒΑ να διδάξουν μπάσκετ. Με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στο φετινό σεμινάριο που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά από το ερχόμενο Σάββατο ως τη Δευτέρα. Κύριοι ομιλητές ο κόουτς των Κλίβελαντ Καβαλιέρς, Μάικλ Φρατέλο και ο Λάρι Μπράουν των Ιντιάνα Πέισερς.

Πάντως οι προπονητές που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα πρέπει να καταβάλουν το "αλμυρό" ποσό των 30.000 δραχμών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ