Σάββατο 29 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Με το βλέμμα του φακού

Με ενδιαφέροντα αφιερώματα και φωτογραφικά νέα κυκλοφόρησε το τεύχος του Ιουνίου του περιοδικού "Φωτογράφος".Στην ύλη του μπορείτε να βρείτε:

  • Πολυσέλιδο αφιέρωμα στις διεθνείς συναντήσεις της Αρλς, τη μεγάλη γιορτή της φωτογραφίας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Ιούλιο στη μικρή πόλη της Γαλλίας και συγκεντρώνει φωτογράφους από κάθε γωνιά της γης.
  • Οδοιπορικό στο μακρινό Νεπάλ, φωτογραφίες διάχυτες από την εξωτική ατμόσφαιρα αυτής της χώρας, παράλληλα με την απεικόνιση των πραγματικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και των κατοίκων της.
  • Αρθρο για τον Ελληνορώσο φωτορεπόρτερ Λάζαρο Ακκερμανίδη,που φωτογράφισε με μοναδικό τρόπο το αλβανικό έπος, όπως τον σκιαγραφεί ο φίλος και συνάδελφός του Σπύρος Μελετζής.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε, επίσης, το δεύτερο μέρος της έρευνας για το φωτογραφικό σύστημα APS, με παρουσίαση όλου του παρασκηνίου, αλλά και συνεντεύξεων με Ελληνες αντιπροσώπους των κατασκευαστικών εταιριών. Ακόμη, στα θέματα των τεχνικών σελίδων, περιλαμβάνεται άρθρο που αφορά στη σύνθεση στη φωτογραφία, άρθρο για τα μυστικά του σκαναρίσματος κ. ά. Και όπως πάντα, πολλές ειδήσεις από το χώρο της φωτογραφίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ