Τετάρτη 3 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Αντίο από Μανωλά

Μετά από 18 ολόκληρα χρόνια η... σημαία της ΑΕΚ υπεστάλη χτες οριστικά από τον ιστό της. Ο Στ. Μανωλάς δεν πρόκειται να ξαναφορέσει τη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος. Οπως ανακοίνωσε στον Π. Ραβούση αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο για προσωπικούς λόγους.

Ο διεθνής αμυντικός δε θέλησε να κάνει δηλώσεις, όμως πληροφορίες από το περιβάλλον του αναφέρουν ότι είναι απογοητευμένος από τη στάση της επίσημης ΑΕΚ. Από την πλευρά του ο τεχνικός της Ενωσης δήλωσε: "Είναι μια προσωπική απόφαση που πρέπει να σεβαστούμε. Είναι απώλεια. Ολα όμως έχουν ένα τέλος.Προσπαθήσαμε να τον μεταπείσουμε αλλά η απόφασή του ήταν αμετάκλητη. Δε νομίζω πως σε προσωπικές αποφάσεις μπορούν να υπεισέλθουν άλλοι παράγοντες. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα κάνει ό,τι πρέπει και θα τον τιμήσει όπως τίμησε τη φανέλα της όλα αυτά τα χρόνια. Η ζωή συνεχίζεται".

  • Ο 26χρονος Κροάτης Νίκο Τσένκο αποτελεί τον πρώτο στόχο της ΑΕΚ, όπως παραδέχτηκε χτες κορυφαίο στέλεχος της ΠΑΕ. Αν η προσπάθεια απόκτησής του θα έχει θετική ή αρνητική κατάληξη, αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός 10ημέρου.
  • Ο Βεριντιάνο Μαρτσέλο ήρθε χτες στην Αθήνα και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κιτρινόμαυρους". Ο παίχτης θα εισπράξει περίπου 55 εκατ. δρχ. και η Ξάνθη 25 εκατ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ