Παρασκευή 19 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Να επαναλειτουργήσει η Π-Π υπό τον ΟΑΕ

Υπόμνημα της κλαδικής ομοσπονδίας στην κυβέρνηση και τα κόμματα

Την άμεση επαναλειτουργία της "Πειραϊκής - Πατραϊκής" υπό τον Οργανισμό Ανασυγκρότησης Επιχειρήσεων,ζητά η Ομοσπονδία Κλάδων Ενδυσης με υπόμνημα που έστειλε προς τον πρωθυπουργό, τους συναρμόδιους υπουργούς και τα κόμματα, μετά το "ναυάγιο" και του τέταρτου (!) διαγωνισμού.

Μόνο αν βρίσκεται σε λειτουργία η Π-Π, τονίζεται στο υπόμνημα, μπορεί πράγματι να αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης και στήριξης ολόκληρου του κλάδου, τόσο προς όφελος των εργαζομένων που σήμερα πλήττονται από την ανεργία, όσο και προς όφελος της εθνικής οικονομίας.

Η Ομοσπονδία χαρακτηρίζει "συνεχές έγκλημα" την πολιτική απέναντι στην άλλοτε "αυτοκρατορία" της κλωστοϋφαντουργίας. "Εγκλημα - τονίζει - ήταν το κλείσιμο της Π-Π πριν πέντε χρόνια από την κυβέρνηση της ΝΔ και συνεχίζεται από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ".

Συνεχίζει σημειώνοντας ότι, τώρα που γίνεται κάποια συντήρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού της εταιρίας, είναι ευκαιρία να αρχίσει η άμεση επαναλειτουργία της επιχείρησης, και καταλήγει: "Απευθυνόμαστε σε όλους τους αρμόδιους και τους καλούμε να εξετάσουν το πρόβλημα στην πραγματική του διάσταση και να δοθεί άμεση λύση στην επαναλειτουργία της Π-Π".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ