Τετάρτη 24 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στη "μάχη" οι ποδηλάτες

Την... ορθοπεταλιά αναζητούν σήμερα οι Ελληνες ποδηλάτες που θα ξεκινήσουν τις προσπάθειές τους στο "Ιντερνάσιοναλ Χορς Παρκ". Στις 17.00 ο Δημήτρης Γεωργαλής αγωνίζεται στον τελικό (είχε προκριθεί απευθείας) του χιλιομέτρου ατομικής χρονομέτρησης. Είναι κάτοχος της καλύτερης φετινής επίδοσης στον κόσμο και περιμένει ένα μετάλλιο.

Οι Γιώργος Χειμωνέτος,Λάμπρος Βασιλόπουλος θα... καθίσουν στη σέλα τους (23.30) για τα 200 μ. ταχύτητας με πρώτο στόχο την είσοδο στην οκτάδα και από κει και πέρα "ακόμα και μετάλλιο", όπως δηλώνει ο δεύτερος. Η νίκη είναι μονόδρομος για την Εθνική πόλο με αντίπαλο την Ουκρανία (22.00) ώστε να βρεθεί μέσα στις οκτώ ομάδες που θα συνεχίσουν.

Μετά τις τρεις ήττες από Κροατία, ΗΠΑ, Ιταλία οι παίχτες του Κούλη Ιωσηφίδη θέλουν και μπορούν να ζευγαρώσουν τις νίκες (η πρώτη με τη Ρουμανία) ώστε να είναι στην πρώτη τετράδα του ομίλου. Αρκετό... κουπί θα τραβήξουν και πάλι σήμερα οι Κουρκουρίκης,Πολύμερος,Γκρέμου,Μπισκιτζή στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα. Τα δύο ελληνικά πληρώματα αγωνίζονται στον επαναληπτικό με στόχο την πρόκριση στην 12άδα. Η συμμετοχή και η αξιοπρεπής εμφάνιση αποτελούν το επιθυμητό για τον αρσιβαρίστα Βίκτορα Μήτρου (76 κ.) που ξεκινάει στις 23.00 και τον Χρήστο Σωτηρόπουλο στη σκοποβολή (διπλό τραπ, 15.30).

Το παράδειγμα του Μαγγανά που χθες εξασφάλισε την είσοδο του σε μικρό τελικό ευελπιστούν να μιμηθούν σήμερα οι Πώποτας (100 μ. πεταλούδα) και Σαρακατσάνη (200 μ. μεικτή ατομική). Επίσης το καρέ από γοργόνες που αγωνίζεται στα 4χ100 μ. μεικτή ομαδική, δηλαδή οι Κλέπκου,Σαρακατσάνη,Καρυστινού,Μαχαίρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ