Τετάρτη 7 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Καταλήγει στην 11άδα

Ο Ραβούσης έχει βρει τον κορμό. Παίζονται δυο θέσεις

"Λεπτομέρειες" μένουν πλέον για να πάρει ο Πέτρος Ραβούσης τις οριστικές αποφάσεις του αναφορικά με την ΑΕΚ της περιόδου '96 - '97. Ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων" είναι ικανοποιημένος από την πορεία της Ενωσης και το επίπεδο που παρουσίασε στα φιλικά εντός και εκτός συνόρων. Οπως δήλωσε χτες, έχει κατασταλάξει στο βασικό κορμό της ομάδας που θα κληθεί να υλοποιήσει τους στόχους της ΑΕΚ.

Ο Ραβούσης επισήμανε ότι δε θα έχει μεγάλες διαφορές συγκριτικά με την περσινή. Ατματζίδης, Μπορμπόκης, Κασάπης, Μανωλάς, Ντόμπος, Κωστής, Κετσπάγια, Σαβέβσκι, Μαλαδένης, Μπατίστα, Νικολαϊδης είναι αυτοί που κατά τα φαινόμενα θα σηκώσουν το κύριο βάρος. Ο "Πετράν" θέλει να χωρέσουν στην 11άδα οι Ντόμπος, Μανωλάς, με τον πρώτο όμως να αγωνίζεται ως στόπερ. Στις ίδιες θέσεις υπάρχουν επίσης οι Κωστένογλου, Παυλόπουλος που παραμένουν υπολογίσιμες μονάδες.

Για τη θέση του "αντί Σάμπα" μεγάλη μάχη δίνουν οι Μαλαδένης, Βλάχος. Με σιγουριά κανείς δεν μπορεί να πει ποιος τελικά θα είναι το αμυντικό χαφ της νέας ΑΕΚ, αφού είναι μια από τις θέσεις που... πονοκεφαλιάζουν τον Ραβούση. Το κενό του Τσάρτα θα κληθούν να καλύψουν οι Σαβέβσκι, Κετσπάγια, ενώ στην επίθεση το δίδυμο Νικολαϊδη - Μπατίστα κερδίζει την πρώτη μάχη από τους υπόλοιπους. Πάντως ο Μαρτσέλο αποτελεί την έκπληξη των φιλικών και ίσως συμβεί κάτι ανάλογο και στα επίσημα παιχνίδια.

Σήμερα το απόγευμα (18.30) η ΑΕΚ δίνει το τρίτο της φιλικό στη Ν. Φιλαδέλφεια με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Ο Πέτρος Ραβούσης θα χρησιμοποιήσει και πάλι όσους παίχτες έχει στη διάθεσή του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ