Πέμπτη 8 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 6 - 1
Αρεσαν οι "ρεζέρβες"

Οι "ρεζέρβες" άρεσαν χτες στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Πανηλειακό, στο στάδιο Καραϊσκάκη. Το 6 - 1 ασφαλώς είναι βαρύ για την ομάδα του Πύργου, που όμως μόλις προχτές επέστρεψε από τη Γερμανία και ασφαλώς οι παίκτες ήταν σφιγμένοι. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παρέταξε στην αρχική 11άδα τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ο Τάκης Γκώνιας στο 24 με σουτ άνοιξε το σκορ για να γίνει το 2 - 0 δυο λεπτά αργότερα με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο. Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ο Βασίλης Καραπιάλης έστειλε τον Ολυμπιακό με τον αέρα του 3 - 0 στα αποδυτήρια.

Πάλι ο Λαρισαίος διεθνής στο 50 ανέβασε το δείκτη του σκορ. Το γκολ της τιμής για τον Πανηλειακό σημείωσε ο Πέτραγκ Μπάρνιακ στο 63. Ο Ιλια Ιβιτς που μπήκε σαν αλλαγή, με δυο γκολ στο 70 και 87, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτητής ο Δούρος από την Κόρινθο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στρακόσια, Τρούπκος (75 Βαρεσάνοβιτς), Καλατζής (66 Γεωργάτος), Καραπιάλης (66 Νινιάδης), Ιωαννίδης (55 Καραταϊδης), Σκαρτάδος (46 Καρασαββίδης), Αμανατίδης (75 Νταμπίζας), Πασαλής (75 Τζόρτζεβιτς), Σαπάνης (66 Κακλαμάνος), Γκώνιας (66 Ιβιτς), Γιαννακόπουλος (66 Αλεξανδρής).

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Τοχούρογλου, Γκίτσης (46 Τσέκος), Ανδριόπουλος, Κολοσκόπης, Ιλιτς, Λιγμός (82 Τασίδης), Λάκης, Καριοφίλης, Μπάρνιακ, Στράτζαλης (82 Σωτηρόπουλος), Σίνοτσιτς (46 Παπαδόπουλος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ