Τρίτη 13 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
Με το μυαλό στη Βοσνία

Συγκεντρώθηκαν χτες οι διεθνείς που αύριο θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας την Αλβανία (ΟΑΚΑ) ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού για τα προκριματικά του Μουντιάλ 98 με τη Βοσνία την 1η Σεπτέμβρη. Ο Κώστας Πολυχρονίου (που δεν κάλεσε τους "ξενιτεμένους" Τσάρτα, Δώνη, Μαχλά ώστε να προετοιμαστούν καλύτερα με τις ομάδες τους) δεν έχει στη διάθεση του τον Κωνσταντινίδη, αφού ο νεαρός παίχτης τραυματίστηκε σε φιλικό αγώνα του ΟΦΗ. Δε θα καλέσει όμως κάποιον άλλον αφού είχε προβλέψει και από την αρχή κάλεσε περισσότερους ποδοσφαιριστές.

Οι 19 διεθνείς που θα προπονηθούν σήμερα είναι: Ατματζίδης, Κασάπης, Κωστής, Νικολαϊδης, Μπατίστα, Αποστολάκης, Καλιτζάκης, Ουζουνίδης, Λυμπερόπουλος, Αλεξανδρής, Καραταϊδης, Νταμπίζας, Νινιάδης, Φραντζέσκος, Ζαγοράκης, Βρύζας, Μιχόπουλος, Ανατολάκης, Σακελλαρίδης. Στις δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε ότι "οι παίχτες απείχαν αρκετό καιρό από τους αγώνες. Προέρχονται από προετοιμασία την οποία δεν έχουν ολοκληρώσει και ως εκ τούτου δεν ξέρουμε σε ποια ακριβώς αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται".

Οι διεθνείς πρέπει να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους στον αγώνα με τη Βοσνία, δε θα μπορούσαμε όμως να πάμε εκεί χωρίς να έχουμε κάνει μια συνάντηση. Για τους λόγους αυτούς είχαμε προγραμματίσει αυτό το παιχνίδι. Την Αλβανία την αντιμετωπίζουμε ως έναν αντίπαλο που θα μας βοηθήσει να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ