Τρίτη 13 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Επιμένει... ιταλικά η ΑΕΚ

Επιμένουν ιταλικά στην ΑΕΚ! Μετά την απόκτηση των Αλτρούια, Κολτεμπέλα ήρθε η σειρά του Ρομπέρτο Κιάτζιτς να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο 23 χρονος 2.08 σέντερ είναι επιλογή του Γιάννη Ιωαννίδη που τον προτίμησε από τον Μίροσλαβ Πετσάρσκι. Ο Κιάτζιτς είναι διεθνής με την εθνική ανδρών της Ιταλίας και η καταγωγή του είναι Κροατική.

Χειρουργήθηκε χτες ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στον αντίχειρα και όπως δήλωσε ο γιατρός Λάκης Νικολάου θα είναι και πάλι έτοιμος μετά από 3 μήνες.

  • Ο Μίροσλαβ Πετσάρσκι και με τη βούλα πλέον είναι παίκτης του Πανιωνίου. Ο παίκτης τα βρήκε σε όλα με τους κυανέρυθρους και για ένα χρόνο θα εισπράξει 70 εκατομμύρια δραχμές. "Ηρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Είχα προτάσεις από άλλες ομάδες όμως η πρόταση του Πανιωνίου ήταν καλύτερη. Ελπίζω με την εμπειρία μου να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα".
  • Ο Ζάρκο Πάσπαλιε είναι το πρώτο φαβορί για τη θέση του δεύτερου ξένου στον Ολυμπιακό. Χτες η αποστολή των ερυθρολεύκων αναχώρησε για τη Φολγκέρια της Ιταλίας όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Το παρών έδωσε και ο Ντέιβιντ Ρίβερς. Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς απέφυγε τα μεγάλο λόγια και τόνισε πως μόνο με σκληρή δουλιά θα έρθουν τα αποτελέσματα.
  • Σε αναζήτηση ξένου παίκτη βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ετσι ο Μπενόιτ Μπέντζαμιν, βετεράνος σέντερ του ΝΒΑ, είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Στόγιαν Βράνκοβιτς κάτω από τα καλάθια. Αν τελικά ο Κροάτης φύγει για τη Μινεζότ και τους Τίμπεργουλβς...

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ