Πέμπτη 20 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στην τελική ευθεία

Σκληρή δουλειά περιμένει τους παίκτες του Ολυμπιακού στην Γερμανία σύμφωνα με τον Γιάννη Ματζουράκη
Σκληρή δουλειά περιμένει τους παίκτες του Ολυμπιακού στην Γερμανία σύμφωνα με τον Γιάννη Ματζουράκη
Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του ρίχνεται από σήμερα ο Ολυμπιακός, που χτες αναχώρησε για τη Γερμανία, προκειμένου να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το προπονητικό του πρόγραμμα. Ο προπονητής των πρωταθλητών, Γιάννης Ματζουράκης, αναφέρθηκε στο τι προσδοκά η ομάδα του Πειραιά από το ταξίδι στη Γερμανία: «Πάμε να γίνουμε καλύτερη ομάδα και χρειάζεται σκληρή δουλιά. Θέλουμε να μονταριστούμε και από τα φιλικά θα φανεί το προφίλ και το επίπεδό μας». Από πλευράς παικτών οι περισσότεροι δε θέλησαν να κάνουν κάποια δήλωσε, με εξαίρεση τους Ανατολάκη και Πουρσανίδη. Ο πρώτος, έκανε σαφές ότι ο Ολυμπιακός για άλλη μια χρονιά θέλει να πρωταγωνιστήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Φέτος ο Ολυμπιακός έχει τρεις στόχους. Να κυνηγήσει το πρωτάθλημα, να κατακτήσει το Κύπελλο και να πραγματοποιήσει καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε να βρεθούμε μέσα στην πρώτη 8άδα. Παράλληλα, ο Ηλίας Πουρσανίδης μίλησε για νέους στόχους και νέα σελίδα, τονίζοντας ότι «σε μια μεγάλη ομάδα, παίκτες, προπονητές και πρόσωπα γενικά αλλάζουν συνέχεια. Πρέπει, λοιπόν, να προσαρμοζόμαστε με τους νέους μας συνεργάτες και να κοιτάξουμε το καλό της ομάδας. Αυτός είναι ο σκοπός όλων και των παικτών και των προπονητών. Δεν μπορείς να κοιτάξεις πίσω. Αν γίνει αυτό έχασες το παιχνίδι».

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι θα προετοιμαστούν στις εγκαταστάσεις του Τέργκενζε, αναμένεται να ακολουθήσουν ιδιαίτερα εντατικό πρόγραμμα, το οποίο παράλληλα περιλαμβάνει και αρκετούς φιλικούς αγώνες. Το πρώτο φιλικό ματς θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, όπου η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη θα αντιμετωπίσει την τουρκική Αδανα Σπορ. Την αποστολή του Ολυμπιακού στελεχώνουν 26 ποδοσφαιριστές, ενώ στην Αθήνα θα παραμείνουν οι Γιάννου και Καρτερουλιώτης. Εξάλλου, μέχρι το τέλος της βδομάδας θα έχει ξεκαθαριστεί το τι μέλλει γενέσθαι με την υπόθεση του Ζλάτκο Ζάχοβιτς, υποστήριξε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Πέτρος Κόκκαλης. Παράλληλα, σύμφωνα με ισπανικές και σλοβενικές πηγές ο Σλοβένος, χτες, θα είχε συνάντηση στην Αθήνα με το Γιώργο Λούβαρη.

  • Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Ηλίας Πουρσανίδης ανανέωσαν χτες το συμβόλαιο συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο, δηλαδή μέχρι τις 30/6/2004. Την ίδια ώρα, ο Γρηγόρης Γεωργάτος υπέγραφε 5ετές συμβόλαιο με τους «ερυθρολεύκους».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ