Πέμπτη 20 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
«Σαλονικιός» ... Αγγελος

Από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη μέσα σε μια βραδιά.... πέταξε ο Αγγελος Κορωνιός, ο οποίος αποφάσισε να κάνει αλλαγή... δικεφάλου. Ολα έγιναν ξαφνικά την Τρίτη αργά το βράδυ, όταν η είδηση που έσκασε σαν βόμβα μιλούσε για τη λύση του συμβολαίου του διεθνή παίκτη με τους «κιτρινόμαυρους» μετά από συμφωνία των δύο πλευρών. Αλλωστε, εδώ και καιρό κάποιες φήμες μιλούσαν ότι ο Κορωνιός δεν ήταν στα πλάνα του Ντούσαν Ιβκοβιτς για τη νέα χρονιά. Και από προχτές αυτό έγινε πραγματικότητα. Την ίδια ώρα, όμως, που αυτά συνέβαιναν στην Αθήνα στη Θεσσαλονίκη οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ετοίμαζαν τις κινήσεις - «αστραπή» τους. Πληροφορίες, βέβαια, αναφέρουν ότι οι συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών είχαν αρχίσει από μέρες πιο πριν. Ετσι ο Αγγελος Κορωνιός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο έναντι 900 εκατομμυρίων δραχμών με τους Θεσσαλονικείς. Ο παίκτης μετά την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στο Δικέφαλο του Βορρά δήλωσε ευχαριστημένος και υποσχέθηκε τίτλους με τη νέα του ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Η πρότασή του ήταν τιμητική για το πρόσωπό μου και χωρίς ενδοιασμούς έκανα πράξη αυτό που ξεκίνησε αλλά δεν ολοκληρώθηκε πριν τρία χρόνια. Ερχομαι στον ΠΑΟΚ με διάθεση να κατακτήσω τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη», τόνισε. Στην ΑΕΚ τώρα, ύστερα από αυτή την εξέλιξη, οι υπεύθυνοι της ομάδας κινούνται για την απόκτηση του Γιάννη Σιούτη, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί και η απόκτηση του Βρίμπισα Στεφάνοφ στους «κιτρινόμαυρους».

  • Η λύση του Αντονι Μπούι φαντάζει ως η καλύτερη για τον Ολυμπιακό για τη θέση δύο. Ομως εκτός του παίκτη της ΑΕΚ, υποψήφιοι κόκκινοι είναι και οι Τζέι-Τζέι Λαρανάγκα, Χουάν Εσπί και ο Ρότζερ Εστεγέρ, αλλά πρέπει να τονίσουμε ότι αποτελούν λύση ανάγκης. Πέρα από τους ξένους, ο σύλλογος του «λιμανιού» πλησίασε και τον μάνατζερ του Γιώργου Πανταζόπουλου που ανήκει στη Νήαρ Ηστ.
  • Σίγουρο... χαρτί είναι για τον Αρη ο Τζέινς Φόρεστ, αφού ακόμα δεν έχει υπογράψει στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Ο παίκτης έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι η νέα του ομάδα είναι ο Αρης και έτσι οι «κίτρινοι» ψάχνουν και για άλλους ξένους. Ιδιαίτερη βαρύτητα έχουν δώσει στο θέμα του Μπιλ Εντουαρντς του ΠΑΟΚ, λέγοντας ότι βρίσκονται κοντά στην απόκτησή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι και παράγοντες του Ηρακλή θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου η απόκτησή του από τον «Γηραιό».
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στα ερυθρόλευκα ο Σίκμα(2023-07-14 00:00:00.0)
Και επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Ζίβκοβιτς(2020-09-09 00:00:00.0)
Διπλό ...χτύπημα(2003-07-03 00:00:00.0)
Ατυχος ο Πανιώνος(2001-07-31 00:00:00.0)
"Πρώτη" Ρότσα στον Αρη(1997-01-23 00:00:00.0)
Υπέγραψε ο Πις(1996-06-28 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ