Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Και επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Ζίβκοβιτς

Την απόκτηση του 24χρονου Σέρβου Αντρίγια Ζίβκοβιτς ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία για συμβόλαιο συνεργασίας 4 ετών. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός που είχε μείνει ελεύθερος από την Μπενφίκα είναι διεθνής με την Εθνική της χώρας του, ενώ στη μέχρι τώρα 4ετή θητεία του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με τους «αετούς» έχει καταγράψει 88 συμμετοχές κατακτώντας δύο πρωταθλήματα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού είναι από τις αρχές της βδομάδας ο 23χρονος Πορτογάλος Πέπε. Ο πρώην παίκτης της Γκιμαράες υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε ενθουσιασμένος με τη μετακόμισή του στην ομάδα του Πειραιά και έθεσε αρκετά ψηλά τον πήχη των στόχων.

ΑΕΚ: Κοντά στην απόκτηση του 19χρονου Βόσνιου δεξιού μπακ Ραντόνια φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο παίκτης αναμένεται στην Αθήνα σήμερα Τετάρτη προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «κιτρινόμαυρους». Πάντως, από την «Ενωση» διέρρευσε πως η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί επένδυση για το μέλλον και δεν σχετίζεται με τη φημολογία για πρόταση από το εξωτερικό προς τον Μπακάκη, ο οποίος αγωνίζεται βασικός στην ίδια θέση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ