Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Στο Περιστέρι το Super Cup

Στο κλειστό του Περιστερίου και όχι στο ΟΑΚΑ, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά, θα διεξαχθεί το νεοσύστατο Super Cup της Basket League, όπως διευκρίνισε με σχετική ανακοίνωση ο ΕΣΑΚΕ. Η συγκεκριμένη αλλαγή κρίθηκε επιβεβλημένη μετά την αλλαγή δεδομένων που υπήρξε όσον αφορά το ΟΑΚΑ, εξαιτίας της διεξαγωγής στο ίδιο στάδιο του Φάιναλ 8 του FIBA Champions League την περίοδο 30/9 - 4/10.

Το Super Cup, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 23 - 24 Σεπτέμβρη, αποτελεί μια φετινή καινοτομία του ΕΣΑΚΕ στην οποία θα μετέχουν οι 4 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας της περσινής Basket League (τη στιγμή που διακόπηκε η αγωνιστική δράση). Σκοπός του εγχειρήματος είναι η επαναφορά των ομάδων στη δράση πριν από την έναρξη της σεζόν, μετά από μια μακρά περίοδο απραξίας. Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος και θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της νέας σεζόν ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, το Περιστέρι και ο Προμηθέας Πάτρας.

Σήμερα οι κληρώσεις για Βasket League, Super Cup

Παράλληλα ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι οι κληρώσεις τόσο για τη συγκεκριμένη διοργάνωση όσο και για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη στην αίθουσα Τύπου του Κεντρικού Σταδίου του ΟΑΚΑ (12.00). Η διαδικασία θα γίνει με την παρουσία περιορισμένου αριθμού ατόμων, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ