Πέμπτη 29 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Στο "μικροσκόπιο" ο Ολυμπιακός...

Ο Αντερσον εξετάζει την πρόταση των ερυθρολεύκων

Στην τελική ευθεία έχει μπει η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Γουίλι Αντερσον. Το μόνο που απομένει για να έρθει στο λιμάνι ο παλιός παίκτης των Σαν Αντόνιο Σπερς είναι να πειστεί από ανθρώπους του περιβάλλοντός του ότι στη χώρα μας θα βρει καλά χρήματα και ιδανικές συνθήκες για την οικογένειά του. Ο Αντερσον ζήτησε μικρή πίστωση χρόνου για να συλλέξει πληροφορίες σχετικά με την ελληνική πραγματικότητα. Πάντως στον Ολυμπιακό επικρατεί σιγουριά ότι τελικά ο Αντερσον θα είναι ο δεύτερος ξένος της ομάδας. Συνολικά υπολογίζεται ότι η συμφωνία με τον παίκτη θα φτάσει το 1,8 εκατομμύρια δολάρια (400 εκατομμύρια δραχμές). Το... πράσινο φως για την απόκτησή του έχει δώσει ο Ντούσαν Ιβκοβιτς.

  • Ο Μπενόιτ Μπέντζαμιν ή ο Ζέλικο Ρέμπρατσα είναι τα δύο... φαβορί για να καλύψουν τη θέση του Στόγιαν Βράνκοβιτς που "ορφάνεψε" κάτω από τα καλάθια του Παναθηναϊκού. Ο Αμερικανός άσος των Σάρλοτ Χόρνετς είναι πρώτος στη λίστα του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, όμως οι πράσινοι θα δώσουν σκληρή μάχη με τους Νιου Τζέρσεϊ Νετς που έχουν μπει δυναμικά στην απόκτηση του "Μπιγκ -Μπεν".
  • Οριστικοποιήθηκε χτες το πρόγραμμα των δύο τουρνουά στα οποία θα συμμετάσχει ο Πανιώνιος στο Ισραήλ. Στις 3 Σεπτέμβρη στο τουρνουά Μακαμπί Μακαμπί - Αρης, Πανιώνιος - Λεβερκούζεν και την επομένη μικρός και μεγάλος τελικός. Στις 6 του ίδιου μήνα στο τουρνουά της Τιβεριάδας Πανιώνιος - Αρης, Χάποελ Γκαλίλ Ελιόν - Μακαμπί και την επομένη μέρα μικρός και μεγάλος τελικός.
Ανετη νίκη του Ολυμπιακού

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση του Ολυμπιακού στο χθεσινό αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στα πλαίσια τους διεθνούς τουρνουά που γίνεται στο Βελιγράδι. Η ομάδα του Ντούσαν Ιβκοβιτς με άμυνα "μπετόν" κέρδισε εύκολα τους Γιουγκοσλάβους με 71-57. Οι ερυθρόλευκοι από την αρχή του ματς επέβαλαν το ρυθμό τους και στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 40-34. Ο Ντέιβιντ Ρίβερς και ο Ντράγκαν Τάρλατς ήταν οι κορυφαίοι πάικτες και σκόρερ του Ολυμπιακού. Ο "Τάκης" πέτυχε 17 ενώ ο Αμερικανός 16. Να σημειωεθί ότι οι Πειραιώτες δεν είχαν στη συνθεσή τους τον τραυματία Γιώργο Σιγάλα.

Σήμερα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Μόσχας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ