Τρίτη 3 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
"Οχι" Βολτυράκη

Το φλερτ αρκετών ομάδων του εξωτερικού (κυρίως Ιταλίας, Ισπανίας) με τον Μάκη Βολτυράκη τελικά δεν είχε αίσιο τέλος. Οι εμφανίσεις του 28χρονου πολίστα τόσο στο προολυμπιακό του Βερολίνου, όπου αναδείχτηκε κορυφαίος τερματοφύλακας αλλά και στην Ολυμπιάδα της Ατλάντα τον έφεραν στις λίστες μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Πάντως ο πορτιέρο του Ολυμπιακού δεν είναι διατεθειμένος να ξενιτευτεί, προς μεγάλη ικανοποίηση του Μίλε Νάκιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση των Πειραιωτών σκέφτεται από τώρα να του προτείνει ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 1998.

  • Ο Τάσος Παπαναστασίου θα είναι ο μεγάλος ηγέτης της Χίου στη νέα περίοδο. Ο 28χρονος "φουνταριστός" που ήταν "μήλο της έριδος" για αρκετές ομάδες (κυρίως ο Ολυμπιακός) προτίμησε τη νησιώτικη ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες θα πάρει 15 εκατ. δρχ. για ένα χρόνο, ενώ οι ερυθρόλευκοι του έδιναν περίπου 10 εκατ.
  • Η μεταγραφική αντεπίθεση του Εθνικού άρχισε. Η διοίκηση είναι πολύ κοντά στη σύναψη συμφωνίας με τον Αντώνη Βλοντάκη των Χανίων και τον Τάσο Σχίζα του ΚΟΠΙ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ