Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σε συνέλευση αύριο οι οικοδόμοι

Την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση πραγματοποιεί αύριο Κυριακή 8 Σεπτέμβρη, στις 8.30 πμ, στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ, το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας.Θέματα της συνέλευσης είναι ο απολογισμός δράσης της διοίκησης, η εκτίμηση των προβλημάτων του κλάδου και ο προγραμματισμός της δράσης του για το επόμενο διάστημα.

Στην ανακοίνωση του Συνδικάτου επισημαίνεται ότι η παρουσία όλων των οικοδόμων στη συνέλευση κρίνεται απαραίτητη για την ενημέρωση και τη χάραξη της αγωνιστικής πορείας, για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων του κλάδου.

Επισημαίνεται ότι όλη την προηγούμενη περίοδο η διοίκηση του Συνδικάτου στάθηκε με συνέπεια και από ταξικές θέσεις στο πλευρό των οικοδόμων. Οι αγώνες του κλάδου - σημειώνεται - είχαν ως αποτέλεσμα: "Να κρατήσουμε τη σύνταξη στα 58 και να ενταχθεί το Επικουρικό Ταμείο των οικοδόμων στο ΙΚΑ - ΤΕΑΜ. Να αποτρέψουμε την κατάργηση του αντικειμενικού συντελεστή για το προσδιορισμό των ενσήμων".

Τέλος, καλούν όλους τους οικοδόμους να συμμετέχουν στη δράση του συνδικάτου και αγωνιστικά να διεκδικήσουν: Δουλιά στους οικοδόμους. Πάταξη της "μαύρης" εργασίας. Προστασία των ανέργων. Κατοχύρωση και διεύρυνση του κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης. Να καταργηθούν οι αντιασφαλιστικοί νόμοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ