Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΔΙΕΘΝΗ
ΔΗΚΚΙ
Με σημαία τη συναίνεση...

Συνεχίζει τις περιοδείες ο Δ. Τσοβόλας

Με εκκλήσεις "κοινωνικής συναίνεσης" εργοδοτών και εργαζομένων για το "εθνικό καλό", τάζοντας παράλληλα επιστροφή στον ..."παράδεισο" της 8ετίας του ΠΑΣΟΚ, συνεχίζει τις περιοδείες σε πόλεις της Ελλάδας ο Δ. Τσοβόλας, που χτες μίλησε στο Αγρίνιο και προχτές στα Γιάννενα.

Το ΔΗΚΚΙ, επισήμανε στη χτεσινή ομιλία του ο Δ. Τσοβόλας, "εκφράζει τις δυνάμεις της εργασίας και της παραγωγής" και κάλεσε αυτές τις δυνάμεις να συνηγορήσουν σε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης, που ναι μεν θα στοχεύει σε ένα πρόγραμμα σύγκλισης της ελληνικής οικονομίας με αυτές των ευρωπαϊκών χωρών, αλλά χωρίς να κοιτάζει μόνο τους αριθμούς... Παράλληλα κατηγόρησε τον Κ. Σημίτη για εξάρτηση από "μεγάλα οικονομικά συγκροτήματα και τους μηχανισμούς τους".

Χτες ο Δ. Τσοβόλας με δήλωση ανταπάντησε στις δηλώσεις του Κ. Σημίτη, στη ΔΕΘ, σχετικά με το ΔΗΚΚΙ, μνημονεύοντας την υπουργική θητεία του πρωθυπουργού το 1994 και τη δήλωσή του για "λιτότητα χωρίς τέλος". Μνημόνευση καθαρά επιλεκτική, αφού λίγα χρόνια πριν συνυπήρχαν αμφότεροι στην ίδια κυβέρνηση, σε οικονομικά υπουργεία, κι από κοινού εφάρμοσαν πολιτική λιτότητας, ή "σταθεροποίησης" όπως το αποκαλούσαν τότε. Τέλος με συνεντεύξεις στον κυριακάτικο Τύπο, ο Δ. Τσοβόλας εμμένει στο να κάνει λόγο για μετεκλογικές συνεργασίες με το ΠΑΣΟΚ, με διφορούμενες θέσεις μιλώντας για "ένα άλλο" ΠΑΣΟΚ, που θα προκύψει μετεκλογικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ