Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
"Χίμαιρα" και πάλι

Για πολλοστή φορά, το SEVEN X (απόψε στις 22.30), προβάλει την αριστουργηματική αντιπολεμική ταινία του Ζαν Ρενουάρ "Η μεγάλη χίμαιρα". Οι υπόλοιπες ταινίες, δεν παρουσιάζουν κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Παρ' όλα αυτά, για όσους επιθυμούν να επιλέξουν σήμερα κάποια ταινία σημειώνουμε τις εξής:

"Γυναικεία απόγνωση".Αμερικανική περιπέτεια του Τζόε ντ' Αμάτο, στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαργκό Χέμινγουέι. Η πρόωρα χαμένη ηθοποιός, ερμηνεύει το ρόλο μιας όμορφης γυναίκας, η οποία εγκαταλείπει τον άνδρα της και λίγο αργότερα γνωρίζεται μ' ένα μυστηριώδη νεαρό, ο οποίος τη γοητεύει. Εκείνο όμως που δεν ξέρει είναι ότι ο γοητευτικός άνδρας, είναι ένας επαγγελματίας δολοφόνος, που ο σύζυγός της τον έχει πληρώσει για να τη δολοφονήσει.(ΕΤ-3 22.00)

"Οι σφαίρες του Μπεκ".Αμερικανική αστυνομική ταινία σκηνοθετημένη από τον Τζον Φρανκενχάιμερ. Κεντρικός ήρωας είναι ένας αστυνομικός που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ο ήρωας θα περάσει μια σκληρή δοκιμασία όταν, στην προσπάθειά του να βρει τους δολοφόνους συναδέλφων του, ανακαλύψει ότι πίσω από την όλη υπόθεση κρύβεται μια νεοναζιστική οργάνωση. Πρωταγωνιστούν οι Ντον Τζόνσον, Πηνελόπη Αν Μίλερ και Γουίλιαμ Φορσάιθ.(STAR 00.15)

"Βαλεντίνο".Ο Κεν Ράσελ μεταφέρει στην οθόνη τη βιογραφία του γόη Ροδόλφο Βαλεντίνο, που έγινε ερωτικό σύμβολο για εκατομμύρια γυναίκες την περίοδο του βωβού κινηματογράφου. Το ρόλο του Βαλεντίνο ερμηνεύει ο Ρούντολφ Νουρέγιεφ. Μαζί του παίζουν οι Λέσλι Κάρολ, Μισέλ Φίλιπς και Κάρολ Κέιν. (ΑΝΤΕΝΝΑ 00.45)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ