Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Ευρωπαϊκές Σειρήνες

"Προκλητικές" προτάσεις από την Ευρώπη για τον Μάκη Βολτυράκη

Οι... Σειρήνες ηχούν στα αυτιά του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Μάκη Βολτυράκη. Ενας εκ των κορυφαίων πορτιέρων του κόσμου στο πόλο δέχεται το ασφυκτικό ...πρεσάρισμα δυο μεγαθηρίων της Ευρώπης, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του. Πρόκειται για τη γερμανική Σπαντάου και τη φημισμένη ισπανική Μπαρτσελόνα. Οι προτάσεις και οικονομικά είναι ελκυστικές, αφού τα ποσά που του προτείνονται είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά που κυκλοφορούν στην εσωτερική αγορά. Ο Βολτυράκης το σκέφτεται σοβαρά, όμως τροχοπέδη αποτελεί και η αίτηση που έχει υποβάλλει στην Πυροσβεστική και περιμένει τα αποτελέσματα. Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν και από τις συζητήσεις που θα έχει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το... τοπίο.

Στο μεταξύ η αποχή των παικτών του Ολυμπιακού συνεχίζεται, αφού ακόμη δεν έχουν δει το χρώμα του χρήματος. Υπάρχουν οφειλές από την περσινή χρονιά.

  • Την εστία της Χαλκίδας θα υπερασπιστεί για τα επόμενα δυο χρόνια ο Βαγγέλης Πάτρας. Οι άνθρωποι του ΝΟΧ χρειάστηκε να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πάρουν τον διεθνή τερματοφύλακα, αφού δαπάνησαν συνολικά 24 εκατομμύρια εκ των οποίων τα 10 πήγαν στην ομάδα του Πειραιά: "Μου έφυγε ένα άγχος", τόνισε ο Πάτρας λίγο μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής και συμπλήρωσε: "Στόχος μου είναι να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στη Χαλκίδα αλλά και στην Εθνική".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ