Δευτέρα 23 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ο Γκαβρίλοφ έλυσε το "γόρδιο δεσμό"

Παρελθόν ο Βούλγαρος για τον Ολυμπιακό. Λύνεται το πρόβλημα των τριών ξένων

Παρελθόν πρέπει να θεωρείται ο Γκαβρίλοφ για τον Ολυμπιακό. Ο Βούλγαρος παίκτης ξεκίνησε ήδη προπονήσεις στη Ρόμα, ενώ από την άλλη μεριά σύμφωνα με πληροφορίες το πενταπλούν του παίκτη δε φέρει τη σφραγίδα της Σλάβια, της ομάδας που έχει τα δικαιώματα του παίκτη. Χωρίς τη σφραγίδα αυτή το πενταπλούν του παίκτη είναι άκυρο, σύμφωνα με τις νέες διατάξεις της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βόλεϊ. Ετσι το γεγονός ότι βρίσκεται στα χέρια του Ολυμπιακού δεν έχει καμιά αξία παρότι η διοίκηση των ερυθρολεύκων ισχυρίζεται ότι διαθέτει όλα τα έγγραφα και θα καταφύγει στη Διεθνή Ομοσπονδία για να μπλοκάρει τη μεταγραφή του Βούλγαρου στη Ρόμα.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν φροντίσει να πάρουν τη σφραγίδα της Σλάβια.

Πάντως η φυγή του Γκαβρίλοφ λύνει και το "γόρδιο δεσμό" των τριών ξένων που ταλαιπωρούσε το πρωτάθλημα και είχε δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και των υπόλοιπων σωματείων. Ετσι η σημερινή σύσκεψη στο υφυπουργείο Αθλητισμού για το θέμα των τριών ξένων παίρνει άλλες διαστάσεις.

  • Ενας από τους κορυφαίους Ιταλούς παίκτες, ο Λορέντσο Μπερνάρντι, είπε αντίο στην εθνική ομάδα της χώρας του. Ο 29χρονος "Λόλο" επικαλούμενος κόπωση λόγω των πολλαπλών υποχρεώσεων αποφάσισε να φύγει για "να ανοίξει ο δρόμος στα νέα παιδιά για την επόμενη Ολυμπιάδα". Ο Ιταλός διεθνής σε συνέντευξή του άφησε αιχμές κατά του πρώην προπονητή της Τρεβίζο και νυν του Ολυμπιακού Τζιανπάολο Μοντάλι, αναφέροντας: "Με τον Κιμ Ο Τσουλ (σ.σ. ο νέος προπονητής της Τρεβίζο) ξαναβρήκαμε την ευχαρίστηση και τη χαρά στην προπόνηση...".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ