Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ
"ΝΕΑ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
σκληρών αντιλαϊκών μέτρων

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση αυτή και η πολιτική της θα βρεί σίγουρα την αντίσταση του λαού

Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης ανακοινώθηκε, χτες, από τον υπηρεσιακό υπουργό Τύπου, μαζί με τα επίσημα και τελικά, εκλογικά αποτελέσματα σε όλη την επικράτεια. Μια σύνθεση, που δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία, για τους αντιλαϊκούς της προσανατολισμούς και επιδιώξεις.

Από τη νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, σημειώνει σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, ο ελληνικός λαός δεν έχει να περιμένει τίποτα το καλό. Οπως και η προηγούμενη, το μόνο που εγγυάται είναι η εξασφάλιση της πολιτικής, που χαράζεται, σύμφωνα με τις εντολές της ΕΕ και του ΣΕΒ. Αυτή η κυβέρνηση και αυτή η πολιτική, είναι σίγουρο ότι θα βρει την αντίσταση του λαού μας,καταλήγει το Γραφείο Τύπου.

Οι ολοφάνερα αντιλαϊκοί προσανατολισμοί της νέας κυβέρνησης, όπως προκύπτουν και από τη σύνθεσή της, φέρνουν επίσης στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας το κάλεσμα της προχτεσινής, πρώτης μετεκλογικής συνεδρίασης της ΚΕ του ΚΚΕ, προς τους εργάτες, τους εργαζόμενους και τη νεολαία, για την οργάνωση της επιτακτικά αναγκαίας λαϊκής αντίστασης και αντεπίθεσης στα κυβερνητικά σχέδια και επιδιώξεις.


ΣΕΛ.  5

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ