Τετάρτη 2 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Εβαλε πάλι φωτιές...

Ο Μιχ. Τροχανάς κατάγγειλε πρόταση για δωροδοκία, χωρίς να δόσει όμως συγκεκριμένα στοιχεία

Φιτίλι, το οποίο κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πού θα καταλήξει, άναψε χτες σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο Μ. Τροχανάς. Ανέφερε πως πέρυσι του πρότειναν να πληρώσει, ώστε να εξασφαλίσει τη νίκη σε αγώνα που θα έδινε στο δικέφαλο το πρωτάθλημα!!!

"Αν δεχόμουνα να πληρώσω 20 εκατ. δρχ. σε συγκεκριμένο παιχνίδι θα έπαιρνα το πρωτάθλημα", ανέφερε χαρακτηριστικά. Υποστήριξε μάλιστα ότι το γεγονός αυτό ήταν σε γνώση του αντιπάλου!!! Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων αρνήθηκε να απαντήσει ποιος ήταν αυτός ο αγώνας.

Πάντως η αναφορά του σε αντίπαλο στη διεκδίκηση του τίτλου μάλλον σκιαγραφεί συγκεκριμένο σωματείο. Επίσης, μ' αφορμή τη διαιτησία Μπέγκου στο Ηράκλειο, έκανε λόγο για έλεγχο του χώρου από υπόκοσμο.

Ο Μ. Τροχανάς αποκάλυψε ακόμα πως οι νομικοί της ΠΑΕ ήδη έχουν στείλει στα δικαστήρια τον Ντ. Μπάγεβιτς για το δάνειο, ύψους 70 εκατ. δρχ., που είχε πάρει για την αγορά σπιτιού. Πρόσθεσε δε πως οι οικονομικές απαιτήσεις απ' τον "Ντούσκο" αφορούν και το συμβόλαιο που είχε, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η συνέντευξη Ραβούση

Από την πλευρά του ο Πέτρος Ραβούσης χρέωσε, βασικά, την ήττα από τον ΟΦΗ στην έλλειψη προσοχής και αυτοσυγκέντρωσης των παιχτών. "Υπήρχαν δύο σημεία που καθόρισαν την εξέλιξη. Χαρίσαμε ισάριθμα γκολ στον ΟΦΗ. Σίγουρα παρουσιάσαμε αγωνιστική άνοδο, συγκριτικά με τους προηγούμενους αγώνες. Ομως να χεις τον έλεγχο και να δέχεσαι δύο γκολ, είναι πρόβλημα. Παράγοντες του παιχνιδιού δημιούργησαν εκνευρισμό, αλλά έμπειροι παίχτες δε δικαιολογούνται να παρασύρονται και ν' αντιδρούν έτσι".

Καυτηρίασε την "ταλαιπωρία" της μπάλας και απάντησε αρνητικά στην άποψη πως λείπει ο οργανωτής.

Για τη συνεργασία Μπατίστα - Νικολαϊδη παραδέχτηκε ότι δεν έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα και πρόσθεσε ότι χρειάζεται βοήθεια και από άλλους παίκτες. Ο Π. Ραβούσης διέψευσε ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τερματοφύλακα.

Σε ερώτημα για το αν η διαφορά της ΑΕΚ από τους πρωτοπόρους επηρεάσει τους παίκτες του, ο Π. Ραβούσης τόνισε ότι "μπορεί να μας κάνει πιο προσεκτικούς για να φτάνουμε στο στόχο μας και ίσως απελευθερώσει την ομάδα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ