Παρασκευή 4 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ από την Ουάσιγκτον ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανάχιου και ο Παλαιστίνιος ηγέτης Γιάσερ Αραφάτ. Με βάση το τελικό ανακοινωθέν της πολύκροτης Συνόδου Κορυφής, που συγκλήθηκε εκτάκτως από τον Αμερικανό Πρόεδρο, τίποτε συγκεκριμένο δε συμφωνήθηκε και η "ειρηνευτική διαδικασία" μοιάζει έτοιμη να καταρρεύσει (σελίδα 7).

ΜΕΙΩΣΗ των συντάξεων των ηλεκτρολόγων ακόμα και στο μισό έχει ως συνέπεια διάταξη που ψηφίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία στο ΔΣ του Ταμείου. Σωματεία εργαζομένων ζητούν το "πάγωμα" της διάταξης (σελίδα 10).

ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟ μηχανισμό έστησε ο Κ. Δραγούνης, για να σπάσει τον αγώνα των εργαζομένων του, που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους και την ανάκληση των απολύσεων (σελίδα 11).

ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ των μεγαλεμπόρων για την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, με τη συναίνεση και της κυβέρνησης, καταγγέλλει ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων, που την Κυριακή το πρωί πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα "Virgin", στο οποίο χορηγήθηκε άδεια λειτουργίας την Κυριακή (σελίδα 11).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ