Σάββατο 5 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
20χρονο "Διαβάζω"

Τα 20χρονά του γιορτάζει φέτος το περιοδικό "Διαβάζω" και το βιβλιοπωλείο "Ελευθερουδάκης" (Πανεπιστημίου 17) συμμετέχει στη γιορτή, παραχωρώντας κάθε Δευτέρα το καφέ του 6ου ορόφου σε λογοτεχνικά απογεύματα (6μμ).

Στις 7/10 ο Γιώργος Θεοδωράκης παρουσιάζει και η Αννυ Λούλου διαβάζει το βιβλίο του Γιώργη Εξαρχου "Αυτοί είναι οι τσιγγάνοι" (εκδόσεις "Γαβριηλίδη"). Η Μαρία Στασινοπούλου παρουσιάζει και η Υβόνη Μαλτέζου διαβάζει το μυθιστόρημα της Σοφίας Γιαννάτου "Θεραπεύοντας την... Αλισον Γκρέη" (εκδόσεις "Νεφέλη"), στις 14/10. Το βιβλίο της Κατερίνας Αγγελάκη - Ρουκ "Ωραία έρημος η σάρκα" (εκδόσεις "Καστανιώτη") θα παρουσιάζει ο Βαγγέλης Χατζηβασιλείου και θα διαβάσει η Μαρίκα Τζιραλίδου (21/10).

Στις 4/11 με το βιβλίο του Δημοσθένη Κούρτοβικ "Τετέλεσται" (εκδόσεις "Οπερα"), θα διαβάσει η Φιλαρέτη Κομνηνού.Το μυθιστόρημα του Αντώνη Σουρούνη "Μισόν αιώνα άνθρωπος" (εκδόσεις "Καστανιώτη") παρουσιάζει (11/11) ο Μαρσέλ Ντιράν.Το βιβλίο του Φίλιππου Δρακονταειδή "Ο Φεβρουάριος Αιών" (εκδόσεις "Πατάκη") παρουσιάζει (18/11) ο Γιάννης Μεταξάς.Τη "Συνείδηση της αιωνιότητας" (εκδόσεις "Δελφίνι") του Αλέξανδρου Ασωνίτη παρουσιάζει (25/11) ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος,διαβάζει η Χριστίνα Αλεξανιάν.

Στις 2/12 ο Δημήτρης Καταλειφός διαβάζει από το βιβλίο του Γιάννη Κιουρτσάκη "Σαν Μυθιστόρημα" (εκδόσεις "Κέδρος"). Στις 9/12 ο Γιώργος Παγανός παρουσιάζει και η Αλέκα Παϊζη διαβάζουν το βιβλίο του Ηλία Παπαδημητρακόπουλου "Ροζαμούνδη" (εκδόσεις "Νεφέλη").


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ