Τετάρτη 9 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΑΤΣ
Στόχος το απόλυτο

Για τέσσερα στα τέσσερα πηγαίνει σήμερα η τετράδα που εκπροσωπεί το ελληνικό μπάσκετ στο Κύπελλο Κόρατς. Το Περιστέρι φιλοξενεί στις 17.00 την πρωτοπόρο του γιουγκοσλαβικού πρωταθλήματος Ζόρκα Φάρμα (ζωντανή μετάδοση "Super sport") η οποία επικράτησε πρόσφατα του Ερυθρού Αστέρα με 20 πόντους διαφορά. Ο Ντρ. Σάκοτα γνωρίζει όσο κανείς άλλος τους συμπατριώτες του και ετοίμασε ανάλογα τους παίκτες του.

Τη σλοβακική Μπάνικ Τσίγκελ υποδέχεται στις 19.30 ο Σπόρτιγκ (ζωντανή μετάδοση ΕΤ-2) με στόχο να ζευγαρώσει τις νίκες του. Η ομάδα των Πατησίων περισσότερο προβληματίζεται από την εσωτερική αντιπολίτευση που έχει αναπτυχθεί στο σύλλογο μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Κ. Διαμαντόπουλο, παρά με τη δυναμικότητα των αντιπάλων της.

Στη Σλοβενία αγωνίζεται ο Αρης με αντίπαλο τη Μάριμπορ. Το κλίμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είναι το καλύτερο μετά την ήττα από το Περιστέρι, και οι φήμες θέλουν την καρέκλα του Σ. Μαρκόπουλου να τρίζει σε περίπτωση αποτυχίας.

Στην Πορτογαλία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ όπου λίγο πριν τα μεσάνυχτα (23.00 ζωντανή μετάδοση ΕΤ-3), αντιμετωπίζει την Οβαρένσε. Οι δυο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και πριν 7 χρόνια με τον ΠΑΟΚ να παίρνει εύκολα τις νίκες με 117 - 67 και 101 - 83. Οι εποχές όμως άλλαξαν και ειδικά φέτος οι ομάδες της Πορτογαλίας παρουσιάζουν ένα πρόσωπο προς το καλύτερο.

Για το Κύπελλο Ρονκέτι, η ΜΕΝΤ υποδέχεται την Ντενίζ Νακλιγιάτ, ενώ ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ