Τετάρτη 9 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Λούης το "καγκουρό"

Ο Χριστοδούλου παραμένει στην Αυστραλία. Τελειώνει η καριέρα του στον ΠΑΟ

Οριστικά παρελθόν αποτελεί για τον Παναθηναϊκό ο Λούης Χριστοδούλου. Το "καγκουρό" που είχε ζητήσει άδεια δέκα ημερών από το Ρότσα προκειμένου να μεταβεί στην Αυστραλία για υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, χτες ζήτησε νέα άδεια 15 ημερών, κάτι που ενέκρινε ο τεχνικός του τριφυλλιού. Οπως γίνεται αντιληπτό ο ομογενής παίκτης δεν είναι στα πλάνα του Ρότσα, κάτι που έχει αντιληφθεί ο ίδιος και γι' αυτό άλλωστε θέλησε να παρατείνει τις... διακοπές του στη χώρα της Ωκεανίας.

Ο Γιόζεφ Βάντσικ θα είναι το νέο πρόσωπο στην 11άδα του ΠΑΟ στον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με την Παναχαϊκή. Ο Πολωνός τερματοφύλακας που ήταν απών στα δύο τελευταία ματς λόγω τραυματισμού στο μηρό ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έτσι θα πάρει και πάλι τη φανέλα με το νούμερο 1 από τον Αντώνη Νικοπολίδη που... χάρηκε για λίγο τη μονιμότητα.

Αναφερόμενος στο ματς με την Παναχαϊκή ο Ρότσα ζήτησε προσοχή από τους ποδοσφαιριστές: "Η Παναχαϊκή έχει ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και έχει καλή ψυχολογία. Πρέπει να αγωνιστούμε σοβαρά και πειθαρχημένα ώστε να φτάσουμε στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη μας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ