Σάββατο 12 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
"Τραυματισμένος" στην Πάτρα

Χωρίς Αποστολάκη και Βάντσικ παίζει αύριο κόντρα στην Παναχαϊκή

Χωρίς τον Στράτο Αποστολάκη θα αγωνιστεί αύριο στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός. Ο διεθνής παίκτης γύρισε από την Κοπεγχάγη με... σουβενίρ μια σπασμένη μύτη από "σκαριά" του Μπρίαν Λάουντρουπ. Ο Αποστολάκης εξετάστηκε από τον Αργύρη Μήτσου, ο οποίος και διέγνωσε κάταγμα στο ρινικό οστούν. Οπως αποφάσισε ο γιατρός δεν τοποθετήθηκε ούτε γύψος, ούτε νάρθηκας αλλά του έγινε ανάταξη. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο έμπειρος παίκτης θα μείνει μακριά από τα γήπεδα για 10 περίπου μέρες. Οπως γίνεται αντιληπτό θα χάσει τα ματς πρωταθλήματος με Παναχαϊκή και Εδεσσαϊκό.

Αναφερόμενος στον τραυματισμό του ο παίκτης τόνισε: "Ηταν μια άτυχη στιγμή. Ο Λάουντρουπ δεν το ήθελε και μάλιστα στο τέλος του αγώνα ήρθε και μου ζήτησε συγνώμη". Για την απώλεια του διεθνή άσου, ο Ρότσα τόνισε: "Είναι σίγουρα μια σημαντική απώλεια, αφού ο Στράτος είναι σε πολύ καλή φόρμα. Πάντως και σε άλλα ματς είχαμε αγωνιστεί με απουσίες και τα καταφέραμε. Υπάρχουν πολλοί ετοιμοπόλεμοι παίκτες".

Αυτόματα δημιουργείται μια κενή θέση στη βασική 11άδα. Πιθανότερος αντικαταστάτης του Αποστολάκη αναμένεται να είναι ένας εκ των Μάρκου, Καπουράνη, χωρίς όμως να αποκλείεται το ενδεχόμενο εσωτερικών αλλαγών. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι και πάλι ο Αντώνης Νικοπολίδης, αφού ο Βάντσικ θα βρίσκεται τυπικά στον πάγκο (σ.σ. αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μηρό του).

Στην πρωτεύουσα της Αχαϊας ο Παναθηναϊκός θα έχει στο πλευρό του πάνω από 2.000 οπαδούς, που αναμένεται να μεταβούν από την Αθήνα.

"Σκαλώνει" το θέμα Μάρτον Μίετσελ στον ΠΑΟ, αφού η ελληνοποίηση των Βαζέχα και Βάντσικ δεν είναι τόσο απλή υπόθεση, όπως ειδοποίησε το υπουργείο Εσωτερικών. Ο σχετικός νόμος αλλάζει και πιθανότατα θα περάσουν άλλα τρία χρόνια, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν νέες αιτήσεις!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ