Σάββατο 12 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Α1
Ντελίριο για την ΑΕΚ

Πανηγυρική ατμόσφαιρα για το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Μέρες 1968 ετοιμάζεται να ζήσει η ΑΕΚ. Η πρώτη επίσημη της ομάδας του Γ. Ιωαννίδη στο ΟΑΚΑ και μάλιστα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, έχει προκαλέσει ενθουσιασμό μεταξύ των φιλάθλων. Δέκα χιλιάδες εισιτήρια... εξαφανίστηκαν σε λίγες ώρες την ημέρα που κυκλοφόρησαν και όλες οι πληροφορίες δείχνουν ότι η Ενωση θα κάνει "ατομικό" ρεκόρ στην ιστορία των επαγγελματικών πρωταθλημάτων και συνολικό στο φετινό πρωτάθλημα. Το σημερινό παιχνίδι είναι καθοριστικό για τη φετινή πορεία του συλλόγου, που στοχεύει να σπάσει το μονοπώλιο των ισχυρών και να βρεθεί από το πουθενά στην ευρωπαϊκή λίγκα, γι' αυτό και η διοίκηση έχει προσδώσει σ' αυτό γιορταστικό χαρακτήρα. Εχουν κληθεί να παρακολουθήσουν τη συνάντηση βετεράνοι παράγοντες και αθλητές του συλλόγου. Παράλληλα η ΑΕΚ θα γίνει η δεύτερη ομάδα μετά τον Ολυμπιακό, που θα παρουσιάσει τις δικές της τσιρλίντερς στο πρωτάθλημα. Στον αγωνιστικό τομέα ο Γ. Ιωαννίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και καταστρώνει τα σχέδιά του για την αντιμετώπιση του Στογιάκοβιτς, τον οποίο θεωρεί το Α και το Ω του ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει να ξεπεράσει την κόπωση από το ταξίδι στην Πορτογαλία για το παιχνίδι με την Οβαρένσε και την κακή περσινή παράδοση στα παιχνίδια με την ΑΕΚ.

Αύριο Αρης - ΠΑΟ

Το δεύτερο μεγάλο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί αύριο στο Αλεξάνδρειο. Ο φιλόδοξος Αρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με στόχο να αποδείξει ότι όντως βαδίζει στα χνάρια του παρελθόντος. Πρόσωπο του αγώνα θα είναι ο Τζ. Σταυρακόπουλος, τον οποίο ο Μπ. Μαλίκοβιτς δεν εμπιστεύτηκε την περσινή περίοδο. Ο διεθνής γκαρντ θα προσπαθήσει για την προσωπική του ρεβάνς, αλλά ο νικητής θα αναδειχτεί κοντά στα καλάθια, με τους Ορτίθ, Σάκλεφορντ να έχουν αρκετή δουλιά απέναντι στους Σάλεϊ, Αμίτσι και Οικονόμου.

Στα Πατήσια ο Σπόρτιγκ φιλοδοξεί να καλύψει το χαμένο έδαφος από την ήττα με τον Πειραϊκό, κερδίζοντας τον πάντα φιλόδοξο Ηρακλή. Στη Λάρισα η τοπική ομάδα που στα μέσα της βδομάδας έλυσε τη συνεργασία της με τον Ουρουγουανό Καπάλμπο, θα προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας. Ο Πανιώνιος θα έχει εύκολο έργο στη Γλυφάδα απέναντι στον Πειραϊκό, ενώ το Περιστέρι δοκιμάζεται από το ΒΑΟ στη Θεσσαλονίκη. Ο Ολυμπιακός τέλος, υποδέχεται στο Φάληρο τον Παπάγου και ο Ιβκοβιτς πολύ θα ήθελε να δώσει τη δυνατότητα στους... αναπληρωματικούς να μπουν στο ρυθμό της ομάδας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Κινδυνεύει στο σπίτι του (1998-10-28 00:00:00.0)
Τα ξαναλένε... (1998-09-26 00:00:00.0)
Στη σκιά του Μυριούνη (1997-12-20 00:00:00.0)
Η Θεσσαλονίκη κρίνει την τετράδα (1997-03-15 00:00:00.0)
Ξεκαθαρίζει η 4άδα (1997-03-08 00:00:00.0)
Κρίνεται η τετράδα (1997-02-08 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ