Τετάρτη 28 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Κινδυνεύει στο σπίτι του

Ο ΠΑΟ συγκρούεται σήμερα στο ΟΑΚΑ με την τυπικά γηπεδούχο ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ. Οχι δεν εξέτισε ακόμα την ποινή των έξι αγωνιστικών από την περσινή περίοδο. Ανήμερα της 28ης Οκτώβρη είναι φιλοξενούμενος της ΑΕΚ, στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής. Οι "πράσινοι" είναι το μεγάλο φαβορί. Οι πρωτοπόροι και αήττητοι του πρωταθλήματος. Οι παίκτες της ΑΕΚ φιλοδοξούν να φωνάξουν στις 19.00 το δικό τους ΟΧΙ. Η κατάσταση στην ομάδα της Ν. Φιλαδελφείας, όπως αυτή διαμορφώθηκε από τις μέτριες εμφανίσεις του τελευταίου μήνα και τις ήττες στο Περιστέρι και το Αλεξάνδρειο, δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Η απόδοση των Κορωνιού, Πάτερσον και η αδυναμία του τραυματία Πρέλεβιτς να ηγηθεί των συμπαικτών του, προβληματίζει τον προπονητή της ΑΕΚ.

Το Περιστέρι υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο Φάληρο. Ο Ντ. Ιβκοβιτς μετά από αρκετό καιρό θα έχει στη διάθεσή του τον Μ. Τόμιτς, πιθανότατα όμως όχι και τον Βούκσεβιτς, που θα μπει στο νοσοκομείο για αρθροσκόπηση. Από την πλευρά του ο Αργ. Πεδουλάκης δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του Ντάιαλ στο παιχνίδι με το Σπόρτιγκ, έστω κι αν υποστηρίζει ότι "όλα τα παιχνίδια δεν είναι ίδια και θέλει πίστωση χρόνου για να καταλάβει πώς παίζεται το πρωτάθλημα". Η δήλωσή του, "είναι το κομμάτι που έλειπε από το παζλ", φανερώνει τις πραγματικές του διαθέσεις για το ρόλο που θα αναλάβει ο Αμερικανός στην ομάδα.

Τη Νήαρ Ηστ φιλοξενεί ο ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο και για τον Σβι Σερφ είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να "ξεκουράσει" τους παίκτες του και να ξεχάσει την άσχημη εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Κάθε παιχνίδι που δίνει ο Σπόρτιγκ στην έδρα του θεωρείται κρίσιμο για την παραμονή στην κατηγορία, πόσο μάλλον αυτό εναντίον του Πανιωνίου. Οι Πατησιώτες έχουν θετική παράδοση στα παιχνίδια με την ομάδα της Ν. Σμύρνης, την οποία θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν και σήμερα.

Ο Μπακ Τζόνσον θα βρεθεί στο επίκεντρο του αγώνα Ηρακλή - Απόλλωνα στο Ιβανώφειο. Ο Αμερικανός του Ηρακλή απέναντι στους πρώην συμπαίκτες του καλείται να οδηγήσει την ομάδα του στην επιτυχία.

Η έβδομη αγωνιστική ολοκληρώνεται στο γήπεδο του Παπάγου, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται το φιλόδοξο φέτος Μαρούσι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ