Σάββατο 9 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Χωρίς τους στρατευμένους

Οι Γκιούρδας, Χατζηαντωνίου, Κυριαζής δεν εξασφάλισαν άδεια από τις μονάδες στις οποίες υπηρετούν και θ' απουσιάσουν από την αποστολή της εθνικής ομάδας βόλεϊ στην Τσεχία (αναχωρεί σήμερα). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει τέσσερα φιλικά με τους οικοδεσπότες, στα πλαίσια της προετοιμασίας του για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Ολλανδία 6 - 14/9). Τη δωδεκάδα που επέλεξε ο Στέλιος Καζάζης απαρτίζουν οι Κουρνέτας, Μποζίδης, Χριστοφιδέλης, Μπάεφ, Σαμαράς, Κοβάτσεφ, Μητρούδης, Θεοδωρίδης, Τσακιρόπουλος, Αθανασιάδης, Παπάζογλου, Σιδηρόπουλος.

Τη Δευτέρα η Εθνική παίδων αναχωρεί για την Τεχεράνη, όπου θα διεξαχθούν τα τελικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συμμετέχει στο β όμιλο μαζί με Αγ. Δομήνικο, Βενεζουέλα και Ιταλία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ν. Νεόφυτος επέλεξε τους Καλαϊτσίδη, Μπέλλο, Βαρδή, Ουτζή, Τοπαλίση, Θεοχαρίδη, Τερζή, Καρυπίδη, Χατζηπροδρόμου, Μηνούδη, Πέτρογλου, Ζλατιλίδη.

Ο πρώτος κάθε ομίλου περνά απευθείας στην επόμενη φάση. Ο 2ος και 3ος του πρώτου ομίλου θα παίξουν "χιαστί" με τις ομάδες που έλαβαν την αντίστοιχες θέσεις στον τρίτο, ενώ αυτό θα συμβεί και στους ομίλους β, δ. Ετσι θα προκύψει η οκτάδα της διοργάνωσης.

  • Ο Μ. Τριανταφυλλίδης θα προσφέρει εφ' εξής τις υπηρεσίες του στον Παναθηναϊκό από το πόστο του προπονητή. Συμφώνησε με τους "πράσινους" για 1+1 χρόνο με τις ίδιες αποδοχές που είχε και ως παίχτης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ