Σάββατο 9 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω

"Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί πλέον να πάει πίσω. Το ζητούμενο είναι να δούμε πόσο γρήγορα θα πάμε μπροστά". Οι κουβέντες αυτές του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Κ. Ορφανού, στη συνέντευξη που έδωσε η διοίκηση ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, οριοθετούν τους στόχους της. Απαντες εξέφρασαν πίστη και αισιοδοξία πως η ομάδα θα μπορέσει να πάει καλύτερα από πέρσι.

Υστερα από 5 χρόνια ο δικέφαλος του βορρά συμμετέχει ξανά στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γ. Μπατατούδης, "αυτό μας ανοίγει καινούριες υποχρεώσεις. Θέλουμε την ενίσχυση του κόσμου". Ο ΠΑΟΚ απέκτησε επτά νέους παίχτες οι πέντε από τους οποίους είναι διεθνείς. Ετσι ο προπονητής δικαιούται να πιστεύει "πως οι παίχτες μου θα κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα των φιλάθλων".

Ο Αγγ. Αναστασιάδης πάντως επισήμανε την ανάγκη βοήθειας σε σωστά πλαίσια χωρίς ακρότητες, αφού "ο ΠΑΟΚ το πλήρωσε ακριβά στο παρελθόν. Είμαστε στο "μάτι του κυκλώνα", να μη δώσουμε αφορμή και δικαίωμα ν' ασχοληθούν μαζί μας".

  • Ο Αρης έστειλε χτες στο Σέφιλντ αντίγραφο απ' το συμβόλαιο του Τραϊανού Δέλλα, ώστε να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του νεαρού παίχτη στον αγγλικό σύλλογο. Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ θα βάλει στο ταμείο της 150 εκατ. δρχ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ