Κυριακή 3 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ' ΕΘΝΙΚΗ
"Ξεκαθάρισμα λογαριασμών" στο Βορρά

Επικίνδυνη έξοδος του πρωτοπόρου στο βόρειο όμιλο της Γ Εθνικής, Τυρνάβου, στην έδρα των Αμπελοκήπων που τον ακολουθούν στη βαθμολογία. Οι τέσσερις βαθμοί που χωρίζουν τις δύο ομάδες θα μειωθούν ή θα αυξηθούν δίνοντας ανάλογο ενδιαφέρον στην κορυφή.

Από τις τέσσερις ομάδες που βρίσκονται στους επτά βαθμούς και εποφθαλμιούν τη δεύτερη θέση, οι δύο παίζουν εντός έδρας και οι υπόλοιπες εκτός. Ο Ορέστης υποδέχεται τη Μηχανιώνα και η Καρδίτσα τον Ολυμπιακό Β., ενώ Αρτα και Αετός Σκύδρας ταξιδεύουν σε Αλμωπό και Αγροτικό Αστέρα αντίστοιχα.

Σ' αντίθεση με τον Βορρά, στο Νότο η κατάσταση επιτρέπει ανακατατάξεις στην κορυφή της βαθμολογίας. Πάντως, ο Ατρόμητος που οδηγεί την κούρσα μπορεί να διατηρήσει την πρωτιά, αφού υποδέχεται τον Εργοτέλη. Από τους διώκτες του το Αιγάλεω παίζει στην έδρα του με τον Ηλυσιακό και η Καλλιθέα μεταβαίνει στην Κόρινθο. Το πλήρες πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής είναι το ακόλουθο.

ΝΟΤΟΣ: Μαρκό - Ναυπακτιακός, Εθνικός Αστέρας - Ιάλυσος, Ηρόδοτος - Αγ. Νικόλαος, Παναιγιάλειος - Κέρκυρα, Κόρινθος - Καλλιθέα, Ατρόμητος Αθ. - Εργοτέλης, Εν. Ρόδου Διαγόρας - Πάτρα, Αιγάλεω - Ηλυσιακός.

ΒΟΡΡΑΣ: Ορέστης Ορ. - Ποσειδώνας Μηχ., Κολινδρός - Λύκοι, Καρδίτσα - Ολυμπιακός Β., Αμπελόκηποι - Τύρναβος, Αλμωπός - Αρτα, Απόλλωνας Λαρ. - Γιαννιτσά, Ηρακλής Πτολ. - Νιγρίτα, Αγροτικός Αστέρας - Αετός Σκύδρας, Λαμία - Πιερικός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ