Κυριακή 3 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
Μονομαχία κορυφής στο Αγρίνιο

Ο συνωστισμός στη βαθμολογία της Β Εθνικής και η ρευστότητα δεν πρόκειται ν' αλλάξουν ούτε μετά το πέρας της 6ης αγωνιστικής. Ανακατατάξεις, όμως, στις θέσεις είναι πολύ πιθανό να έχουμε, αφού οι διαφορές είναι μικρές και ανατρέψιμες.

Στο πρόγραμμα δεσπόζει το ντέρμπι των πρωτοπόρων ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Εθνικό. Οι Αγρινιώτες θέλουν τη νίκη όχι μόνο για το πρωτάθλημα, αλλά και ως άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό τους στο κύπελλο. Ο Πέτρος Μίχος θα στερηθεί στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Δελακά, Μπόλη, ενώ γίνεται αγώνας δρόμου για ν' αποθεραπευτεί ο Κωνσταντόπουλος.

Ο Εθνικός μετά την ισοπαλία στη Δράμα και με γεμάτες τις τσέπες των παιχτών του έχει λιγότερα προβλήματα. Ο υπηρεσιακός τεχνικός Στάθης Ασλάνογλου αμφιβάλει μόνο για τη συμμετοχή του Μπουτσακτσή, αν και το ιατρικό τιμ δηλώνει αισιόδοξο.

Το πλήρες πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής είναι:

Νίκη Β. - Γιάννενα, Πανιώνιος - Λεβαδειακός, Προοδευτική - Πύργος, Απόλλωνας Καλαμαριάς - Δόξα Βύρ., Πανελευσινιακός - Λάρισα, Τρίκαλα - Νάουσα (Δευτέρα 20.00, ΕΤ-3), Παναργειακός - ΕΑΡ, Πανσερραϊκός - Δόξα Δράμας, Παναιτωλικός - Εθνικός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ