Σάββατο 9 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες του ΚΚΕ
  • Η ΝΕ Αρτας διοργανώνει ανοιχτή συγκέντρωση σήμερα Σάββατο στις 7.30 μ.μ., στην Ανω Πέτρα,στο καφενείο του Μπαλαδήμα. Το θέμα της συζήτησης θα είναι οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Νικήτας Γλυνάτσης,μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.
  • Οι ΚΟΒ Ευγένειας - Χαραυγής - Ανάστασης πραγματοποιούν συνεστίαση αύριο Κυριακή,στην ταβέρνα "Ρωμάνια", Α. Μιαούλη 120, Χαραυγή. Πληροφορίες στο τηλ. 4321.949.
  • Η ΚΟΒ Κηφισιάς του ΚΚΕ προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος στην εκδήλωση - συζήτηση που διοργανώνει αύριο Κυριακή,στις 10.30 πμ, στο πολιτιστικό κέντρο "Βίλα Δροσίνη", με θέμα: "Τα αποτελέσματα των εκλογών, οι μετεκλογικές εξελίξεις, ο προϋπολογισμός".
  • Η ΚΟ Συκεών Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί αύριο Κυριακή συνεστίαση στις 9 μ.μ. στην ταβέρνα "Τα παιδιά" (Επταπυργίου 31).
  • Η ΚΟΒ Σαφράμπολης διοργανώνει την Πέμπτη 14 Νοέμβρη στις 6 μ.μ. στα γραφεία της (Σινώπης και Σαφραμπόλεως) σύσκεψη οπαδών του Κόμματος, με θέμα "Τα αποτελέσματα των εκλογών και ο προϋπολογισμός".
  • Η ΚΟ Νυρεμβέργης του ΚΚΕ διοργανώνει την Κυριακή 17 Νοέμβρη,στις 10.30 πμ (στην αίθουσα του κτιρίου όπου στεγάζεται η κοινότητα), ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση για την ενημέρωση των Ελλήνων μεταναστών. Θα μιλήσει ο Γιάννης Θεωνάς, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ